Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 13 de julio y se habla de Playas Banderas azules banderas negras Vox feslloc coronavirus

el pròxim divendres 7 de febrer

La Gala de l'Esport de la Vall d'Uixó reconeixerà als millors clubs i esportistes locals

14/01/2020 - 

CASTELLÓ. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra la III Gala de l’Esport el divendres 7 de febrer, a les 19.30 hores, a l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja. Tal com ha anunciat el consistori de la localitat en un comunicat, aquest esdeveniment busca fer un reconeixement públic a les esportistes i els esportistes locals, així com a les entitats esportives que durant el 2019 han aconseguit diferents èxits en els seus respectius àmbits. 

L’entrada a l’acte és gratuïta, però cal tindre invitació per tal de controlar l’aforament; aquesta es podrà aconseguir a partir del dilluns 3 de febrer en la Piscina Municipal Coberta. Durant la gala, actuaran el Club Gimnàstic La Vall, Rhytme Escola de Dansa, Gimnàs Shotokan i Gimnàs Rodríguez.

"La Vall d’Uixó és una ciutat on es practiquen gran varietat de modalitats esportives i, des d’aquest equip de govern, sempre recolzarem a aquelles i aquells que aposten per l’esport", assegura la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui recalca que s’intenta reconéixer al  nombre més gran d’esportistes possible. Durant aquesta setmana es podran consultar en la web de l'ajuntament les bases que regularan l’elecció de les persones i clubs premiats, qui tindran fins al 31 de gener per a presentar les seues candidatures.

"Tal com hem fet fins ara, un jurat tècnic format per cinc persones tindrà en conter els mèrits i els objectius aconseguits per a elegir als premiats i les premiades", destaca la regidora, qui afegeix que, com a novetat, enguany els mateixos clubs i entitats esportives podran nomenar al seu millor esportista o grup d’esportistes perquè siguen premiats a la gala.

Noticias relacionadas

next