el 16 de gener

La música d'Ovidi Montllor ompli l'Auditori de Castelló en un concert homenatge

14/01/2021 - 

CASTELLÓ. L’Institut Valencià de Cultura oferirà a l’Auditori de Castelló el dissabte 16 de gener el quart dels cinc concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que ja han passat pel Teatre Principal de València i pel Teatre Arniches d’Alacant, i que finalment conclouran a Alcoi, per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

L’Auditori de Castelló acollirà el quart dels concerts homenatge el 16 de gener, que s’ha avançat a les 19.30 hores per tal d’ajustar-se a les noves restriccions horàries, amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Maluks, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Prozak Soup, Smoking Souls, Tardor i Tesa

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.


Noticias relacionadas

next