en el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia

'La sort' du al Raval la història "positiva" d'una adopció homoparental i interracial

16/05/2021 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria de Feminisme i LGTBI, proposa l’obra de teatre La Sort, per a la commemoració del Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia. L’actuació de la companyia Péres&Disla tindrà lloc al Raval el dilluns 17, a les 19.00 hores.

L’obra és una representació positiva de l'adopció des del punt de vista d'una parella homoparental i interracial i explica el procés que viuen fins aconseguir formar una família pròpia. La representació, a dos veus busca parlar de la diversitat, dels diferents models de famílies, de les qüestions racials en la societat actual i de quin paper tenen els discursos polítics en tot això.  

“El contingut d’aquesta representació vol portar el públic a reflexionar sobre les desigualtats i els enormes entrebancs socials i legals als quals han de fer front les famílies que no segueixen els patrons tradicionals”, ha explicat la regidora de Feminisme i LGTBI, Verònica Ruiz. L’edil participa també en els actes que se celebren aquest dilluns per a commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

Un acte que comença amb la lectura manifest contra LGTBIfòbia, a càrrec de la Plataforma LGTBI de Castelló, a la plaça de l’Ajuntament (12.00 hores). També de vesprada, el col·lectiu Queer Fest organitza una acció contra els anuncis d’odi pels carrers de Castelló, la qual comença al carrer Pescateria (18.00 hores). Dimarts 18, tindrà lloc la xerrada en línia sobre l’assetjament escolar (19.00 hores) organitzada per Castelló LGTBI.

Membres l’equip de govern també van participar dimecres 12 en l’acte simbòlic ‘Exigim igualtat Trans’, per a instar a l’aprovació d’una Llei Trans. La regidora de Feminisme i LGTBI va signar la bandera de grans dimensions que portaven representants de diversos col·lectius i va manifestar el seu suport  a les reivindicacions.


Noticias relacionadas

next