termini obert fins al 30 de setembre

L'Alcora convoca el II Concurs de Curtmetratges amb nous guardons 

1/07/2019 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de l'Alcora ha presentat aquest dilluns ALCurt 2019. La segona edició d'aquest concurs de curtmetratges arriba amb novetats, entre elles, l'augment de la quantia dels premis a repartir i la introducció de guardons a la millor actriu i el millor actor.

Així, enguany es repartirà un total de 2.000 euros entre els guanyadors de les diferents categories establides (500 més que l'any passat): millor curtmetratge (600 €), curtmetratge més original (400 €), millor curtmetratge rodat a l'Alcora (200 €), millor curtmetratge en valencià (200 €), millor curtmetratge triat pel públic (200 €), millor actor (200 €) i millor actriu (200 €).

El tema i gènere de les produccions, que tindran una durada màxima de 15 minuts, és lliure. Es podran presentar treballs fins al pròxim 30 de setembre. Tant les bases del concurs com el formulari es troben disponibles a la pàgina web municipal.

Un dels objectius del certamen és contribuir al foment de la cultura audiovisual entre els joves, per això, un dels requisits és que algun dels participants en el curt tinga menys de 35 anys. 

El jurat estarà format pel regidor d'Hisenda, Robert Tena, i professionals de la localitat de l'àmbit audiovisual i les arts escèniques: Juan Luna, Mª Carmen Canto, Belén Nevot, Arianne Olucha i Carlos Esteban.


Noticias relacionadas

next