fira de teatre breu

La Magdalena "comença" damunt del teatre: així serà la 'La Ravalera, festa plena!'

20/01/2022 - 

CASTELLÓ. La fira de teatre breu de Castelló 'La Ravalera' torna a l’agenda municipal els dies 28, 29 i 30 de gener amb la proposta La Ravalera, festa plena!. Aquesta 11ª edició tindrà com a eix temàtic la Galania de les festes de la Magdalena, amb cinc peces d’uns 8 minuts per a grups reduïts de 20 persones cadascun, creades especialment per a aquesta ocasió per tot un equip d’artistes de les comarques de Castelló.

 “La Ravalera és una proposta important, ja que es tracta de teatre, en xicotet format, fet per professionals de la nostra terra i que a més ens ubica en espais no convencionals per a gaudir de bones obres en un context diferent", ha indicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha incidit en què aquesta cita "dóna visibilitat a la professió teatral de Castelló i obri les portes a generar nous públics".

En aquests tres dies es podrà veure una proposta diferent on els i les espectadores podran conèixer alguns racons del Palau i descobrir els personatges que l’habiten minuts abans d’una Galania. El Palau de la Festa, un dels grans espais de la ciutat, obrirà les seues portes per deixar fer un viatge en el temps i on la imaginació i les ganes de jugar a una realitat diferent tindran un pes important. Cinc històries contades en cinc moments diferents del ‘passeig’ per la història de Ravalera, festa plena, amb moltes sorpreses a escena.

Les obres que s’estrenaran en la fira de teatre breu de Castelló ‘La Ravalera’ estaran coordinades i dirigides per la companyia, amb Laia Porcar i Núria Vizcarro al capdavant, juntament amb textos d’Albert Bellés, Marc Escrig i Marcos Hernando i amb les interpretacions de Lola Bou, Ainhoa Cebrià, Marc Escrig, Carme Juan i Marcos Luis Hernando. El cartell, aquest any, és obra de la dissenyadora castellonenca Águeda Alonso. La cita surt de la col.laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, la Universitat Jaume I i altres entitats.

Les funcions seran a les 18.00 hores i a les 20.00 hores divendres i dissabte, i a les 12.00 hores i a les 18.00 hores diumenge. 

Noticias relacionadas

next