el 20 de novembre

La Nit del Circ Valencià torna a Castelló amb una àmplia mostra d'espectacles

10/11/2021 - 

CASTELLÓ. El 20 de novembre de 2021 se celebrarà la V Nit del Circ Valencià en la ciutat de Castelló. Organitzada por l'Associació de Professionals del Circ de la Comunitat Valenciana, amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura, la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Castelló i el Teatre Principal.

Es la cinquena edició d’aquest gran esdeveniment circense que vol ser referent dins les arts escèniques valencianes, contribuint a la professionalització del sector i donant visibilitat als espectacles creats i produïts en la Comunitat Valenciana.

La cita, coordinada per Flors Vaugeois, és una mostra de circ en totes les seues disciplines. Així, a les 11 hores arrancara l'esdeveniment amb un encontre de sòcies, socis i professionals del circ valencià en el Menador Espai Cultural de Castelló. Més tart, a les cinc de la vesprada, hi haurà un espectacle de carrer gratuït en la plaça Hort dels Corders, Collage, a càrrec de la companyia Bot Projec. Dues hores després, será el torn de la gala que mostrarà diferets disciplines sota l'escenari del Teatre Principal, de la mà dels artistes Carmen Díaz Lara, Renard Asvin López, Toni Gutiérrez, Marilén Ribot, Hèctor Rodríguez Elena Avellás, Luís Reche i David Consuegra.

L’APCCV es l’associació autonòmica de les companyies, artistes i professionals de circ valencià; treballa per la divulgació i normalització del circ en totes les seues modalitats, situant-lo dins de la cultura com una més de les arts escèniques.

L’APCCV organitza anualment aquesta celebració amb l’objectiu de rebre suport de les institucions valencianes, Institut Valencià de la Cultura, Generalitat Valenciana, Teatres públics, Regidories de Cultura i Ajuntaments valencians.

Noticias relacionadas

next