el govern provincial i l'aecc estudien vies de col·laboració

L'Associació Espanyola Contra el Càncer i Diputació, junts per a millorar la qualitat de vida dels malalts

7/10/2019 - 

CASTELLÓ. El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut aquest dilluns una primera reunió de contacte amb representants de la junta provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per tal d’estrényer lligams i estudiar noves vies de col·laboració que milloren la qualitat de vida de les persones amb càncer.

En representació de l’AECC han estat presents el president Carlos Camahort, el vicepresident, Sixto Barberá, i la gerent, Salomé Esteller. Ambdues parts han expressat la voluntat de col·laborar en aspectes clau com l’atenció psicològica a malalts i familiars, la promoció del voluntariat i l’extensió dels programes de prevenció, Segons ha informat la institució supramunicipal en un comunicat.

Martí ha aprofitat l’ocasió per a felicitar l’agrupació per la seua "entrega i dedicació". "Sou tot un exemple d’humanitat, d’altruisme i de compromís pels demés, i per això vos obrim les portes de la Diputació per a escoltar-vos i per a ajudar-vos en la vostra tasca de millorar la qualitat de vida de les persones que s’enfronten contra el càncer". En futures reunions es concretaran més detalls de la col·laboració.

Actualment, l’AECC es troba implantada en 110 municipis de la província i compta amb més de 6.000 socis.

Noticias relacionadas

next