Hoy es 15 de enero

Juan Arnau, al Museu de Belles Arts 

L'Auditori acull 'Tot esperant en Will', un espectacle de clowns amb música de Verdi o Mozart

11/11/2022 - 

CASTELLÓ. L'Auditori de Castelló acull aquest diumenge 13, a les 18.00 hores, el premiat espectacle musical infantil Tot esperant en Will, de la companyia Egos Teatre, guardonat en els prestigiosos Premis FETEN.

Tot esperant en Will presenta tres clowns, Pústula, Gresca i Mortadefam, que s’han reunit a la nit, en un lloc solitari, per a assajar una tragèdia escrita per Will, el quart membre de la companyia, que encara no ha arribat. Mentre esperen el seu amic, els tres personatges reflexionaran sobre els temes més profunds de l’existència, fent un retrat de la condició humana mitjançant la música, el sentit de l’humor i el teatre dins del teatre. Una comèdia en la qual no faltaran les bromes dels protagonistes.

En l’espectacle es poden escoltar peces musicals de Verdi o Mozart. La dramatúrgia i les lletres de les cançons, a partir de les obres de William Shakespeare, són a càrrec de Rubén Montañá i Toni Sans, també director d’escena i escenografia. Els tres ‘clowns’ protagonistes estan interpretats per Anna Alborch, Rubén Montañá i Maria Santallusia. 

Pel que fa a la durada, té una duració aproximada de 55 minuts i està dirigit a majors de 5 anys. 

Juan Arnau, al Museu de Belles Arts de Castelló

El Museu de Belles Arts de Castelló continua amb el cicle d’encontres ‘Intercanvis. Club de Cultura’. Aquest dimarts, 15 de novembre, a les 19.30 hores, hi haurà la trobada amb Juan Arnau. Astrofísic i especialista en filosofies orientals. Entre la seua extensa obra destaquen ‘La fuga de dios’, ‘Historia de la imaginación’ i ‘Manual de filosofía portátil’ (Premi de la Crítica Valenciana i finalista del Premi Nacional d’Assaig).

Ha traduït del sànscrit les principals obres del budisme i l’hinduisme: ‘Upanisad’, ‘Bhagavadgita’, Abandono de la discusión’ i Fundamentos de la vía media’, i ha escrit assajos com ‘Antropología del budismo’, ‘Cosmologías de India’ o ‘La mente diáfana’. Actualment, és professor de la Universitat Complutense de Madrid, on imparteix classes sobre pensament de l’Índia.

Defensor de l’humanisme, enfront de les escomeses de l’era de la distracció tecnològica, col·labora habitualment amb el diari El País. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament.

Noticias relacionadas

next