Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

L'ermita de Sant Blai de Borriana s'ompli de música barroca amb el concert d'Estança Harmònica

2/10/2020 - 

CASTELLÓ. El grup de música barroca Estança Harmònica actuarà aquest dissabte 3 d'octubre, a les 19.30h, a l'ermita de Sant Blai de Borriana. L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament i l’actuació estarà adaptada a la normativa sanitària vigent.

El concert, patrocinat per la Diputació de Castelló, s'inclou dins del cicle de Vetlades barroques en escenaris històrics, que es va iniciar amb 'Pelegrinatge Musical per les Ermites Barroques' (2011-2014) i 'Música Barroca a les Esglésies Monumentals' des de 2015 fins a 2019. Com en projectes anteriors, els concerts es realitzen en localitats que tenen esglésies, monuments o escenaris que són Bé d'Interès Cultural o Bé de Rellevància Local, o també pel seu interès arquitectònic, històric o artístic, amb l'objectiu de redescobrir el patrimoni a través de la música.

Estança Harmònica es va formar l'any 2007 a Castelló, amb l'objectiu d'interpretar i difondre la música del període barroc dels segles XVII i XVIII, amb instruments construïts a l'estil de l'època. El grup està format per 7 músics vinculats a la Plana, tots amb formació permanent i qualificada: Isabel Alcaraz, soprano, Anna Albert, oboè, Albert Cabedo, violí, Miguel Ángel López, violí, Miquel Falomir, viola, Anna Pitarch, violoncel i Manel Sifre, clau.

El programa del concert serà un monogràfic de Vivaldi, titulat Vivaldíssim, on s'explicaran les obres barroques i es podran observar els instruments barrocs per a conèixer-los millor.

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granel, ha agraït a la Diputació de Castelló “que haja triat Borriana per a albergar un dels concerts del cicle Vetlades barroques en el nostre escenari històric”, i ha convidat a la ciutadania a gaudir d'un concert que ha qualificat “de gran nivell”, i que permetrà “escoltar i veure rèpliques d'instruments de l'època barroca, una de les més prolífiques en composicions musicals de la història".


Noticias relacionadas

next