Hoy es 23 de julio

L'Escola Canta convertix en protagonistes 250 alumnes dels col·legis d'Onda

1/06/2024 - 

CASTELLÓ. El Recinte Multiusos ha sigut escenari d'un esdeveniment en què els estudiants de quart, quint i sext curs de primària dels centres escolars d'Onda han donat vida a la nova edició de L'Escola Canta. Este projecte educatiu i musical, promogut per la Generalitat Valenciana, ha reunit 250 alumnes per a interpretar "Els súper ODS: Aventura 2030", obra de la compositora ondera María José Belenguer, junt amb la banda de música de l'UMSCO.

Els participants, procedents dels centres CEIP Baltasar Rull, CEIP Pius XII, CEIP Mestre Caballero, CEIP Miralcamp, CC Verge del Carme i CC Madre M. Rosa Molas, han estat preparant el concert durant les classes de música del curs escolar. A més, han dut a terme assajos amb la Unió Musical Santa Cecilia d'Onda (UMSCO), afinant cada detall per a l'actuació.

Este esdeveniment no sols ha celebrat la música, també ha promogut valors fonamentals relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El recital ha sigut part integral del programa 'Escolarts', que abasta diverses disciplines artístiques, com ara la dansa, el teatre i la ràdio, oferint així una formació completa i enriquidora als estudiants.

L'edició de l'Escola Canta d'enguany ha conclòs amb gran èxit, deixant un record entranyable tant per als jóvens participants com per al públic que ha acudit a veure'ls. La qualitat musical, junt amb la dedicació i a l'entusiasme dels jóvens estudiants, s'ha reflectit en cada actuació, fent d'este esdeveniment una experiència cultural única a Onda. L'Ajuntament ha proporcionat samarretes commemoratives del concert als més de 250 alumnes participants.


Noticias relacionadas

next