L'Escola Municipal de Dansa de Vila-real inicia un nou curs amb més de 70 alumnes

16/10/2019 - 

CASTELLÓ. La regidora de Cultura en l'Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, ha acompanyat els alumnes de l'Escola Municipal de Dansa i la seua directora, Pepa Cases, en l'inici de les classes del nou curs. Enguany, són 78 els alumnes que assistiran a les classes en un centre creat en 2012 i pioner en la Comunitat Valenciana en la formació en dansa contemporània. 

Segons ha informat el consistori de la ciutat en aquest curs, l'EMD de Vila-real té quatre grups d'infantil (de 3 a 14 anys) i tres d'adults (iniciació, avançat i taller coreogràfic).

Royo i l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, han felicitat Pepa Cases, qui aquesta mateixa setmana ha estat guardonada amb el Premi de les Arts Escèniques Valencianes de l'Institut Valencià de Cultura en la modalitat d'espectacle de carrer, amb el muntatge Volat.

"Vila-real és una pedrera d'artistes i companyies que no deixa de donar-nos alegries. És un orgull comptar amb persones com Pepa Cases, amb una gran implicació amb la nostra ciutat, tant a través de la seua companyia professional com l'Escola Municipal de Dansa", assenyala l'alcalde, qui ha felicitat també els altres dos vila-realencs finalistes en els premis de l'IVC, Sonia Alejo i La Furtiva-Scura Produccions. 

Noticias relacionadas

next