teatre, cinema i música per al 9 d'octubre

L'Horta Teatre escenifica 'L'últim ball' de Carles Alberola en Benicàssim

4/10/2023 - 

CASTELLÓ. Amb motiu de la pròxima celebració del 9 d'octubre, l'Ajuntament de Benicàssim ha preparat un programa d'actes per a commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana que inclou la tradicional cercavila, concerts, obres teatrals i sessions de cinema. 

Des d'aquest divendres 6 d'octubre i fins al dilluns 9 d'octubre es podran gaudir de projeccions per a tota la família. Es visionarà la pel·lícula Ninja Turtles: Caos Mutant els tres dies a les 18.30 en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega i a les 22.30 la pel·lícula Els encantats, els dies 6, 7 i 8 d'octubre.

Quant a la commemoració del 9 d'octubre, el dia de la Comunitat Valenciana, tindrà lloc la tradicional cercavila que comptarà amb la participació de la reina de les festes, Emma Tafalla, els festers i les festeres, així com les autoritats municipals encapçalades per l'alcaldessa, Susana Marqués, la colla de Dolçainers i Tabaleters, l’Agrupació Folklòrica El Cremaller i la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim. La cercavila començarà a les 11.30 hores en la plaça de les Corts Valencianes i a les 12.00 tindrà lloc l'acte institucional en la plaça País Valencià.

Seguint amb la programació els dies 13 i 14 d'octubre es podrà gaudir de la pel·lícula Creature, a les 19.30 i a les 22.30, en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega. El diumenge 15 d'octubre, L'Horta Teatre presenta L’últim ball de Carles Alberola, al Teatre Municipal Francesc Tàrrega. I el 20 d'octubre a les 20.00 tindrà lloc el concert Marala de Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, en el Teatre Municipal Francesc Tàrrega.

Noticias relacionadas

next