aquest divendres 10 de juliol

L'humor d'Eugèni Alemany i Miki Dkai arriba a Borriana dins del cicle de teatre 'A la fresqueta' 

7/07/2020 - 

CASTELLÓ. L'humor dels còmics Eugeni Alemany i Miki Dkai aterren a Borriana en la segona actuació del cicle de teatre A la fresqueta aquest divendres 10 de juliol a la Torre del Mar a partir de les 23 hores.

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granel, ha destacat que “després de la bona acollida per part de públic en la primera funció del cicle de teatre A la fresqueta divendres passat, estem convençuts que aquest divendres hi haurà un ple de gom a gom”, raó per la qual, ha advertit, se seguiran aplicant les mesures  sanitàries d’acord amb la normativa de prevenció i distància. És per això que s'habilitarà un recinte tancat on serà imprescindible l'ús de gel alcoholitzat a l'entrada, l'ús de masquereta i es respectarà la distància de seguretat en tot moment.

Les cadires estaran ubicades seguint la distància de seguretat i no es podran moure, de manera que l'espectador ocuparà la mateixa cadira en tot moment. L'aforament del recinte serà d'un màxim de 400 espectadors asseguts i un espai per a persones de mobilitat reduïda. El recinte obrirà les portes una hora abans de l'espectacle.

Vicent Granel ha afegit que "el públic podrà gaudir, un any més, dels espectacles que la Torre de la Mar ofereix cada estiu A la fresqueta, però per la seguretat de les persones assistents demanem la col·laboració i el respecte a les mesures sanitàries obligatòries, tant en l'accés al recinte com durant l'espectacle".

Noticias relacionadas

next