Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

el menador acull una jornada formativa

L'UJI col·labora amb Technovation Girls, la competició per a emprendre des de xiquetes

7/11/2019 - 

CASTELLÓ. El Menador espai cultural acull el dissabte 9 de novembre de 2019 una jornada informativa sobre el programa Technovation Girls, una competició tecnològica empresarial internacional, en la qual poden participar xiquetes/joves de 10 a 18 anys. La sessió tindrà lloc a la sala de conferències d’11 a 13 hores.

A la jornada, moderada per la directora de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I, Amelia Simó;  es farà lliurament d'un detall a les concursants que van arribar a la final regional en l'edició anterior, i juntament amb María José Valero, ambaixadora regional del Programa i CEO de Talent Growth Management, empresa que el lidera a la Comunitat Valenciana, es donarà resposta a les principals qüestions sobre el programa i la seua organització.

Technovation Girls és el programa de competència empresarial tecnològica per a xiquetes més gran del món, a més del projecte insígnia de l'associació americana sense ànim de lucre Technovation (anteriorment Iridescent). El programa ofereix a xiquetes de diferents països l'oportunitat d'aprendre les habilitats necessàries per a convertir-se en emprenedores i líders tecnològiques. Cada any, Technovation llança un repte a les xiquetes de 10 a 18 anys per a construir un pla de negoci i una aplicació mòbil (app) per a fer front a un problema social local. 

En aquesta competició, les participants s'organitzen en equips on aprendran a utilitzar App Inventor i desenvolupar la seua pròpia app. Cada equip compta amb un mentor que no és necessari que tinga formació prèvia, perquè la rebrà durant el programa. Durant els mesos de novembre i desembre es formaran els grups a la província de Castelló, i al gener de 2020 començarà la competició oficialment. A partir d’aquest momento es reuniran les xiquetes participants amb els mentors unes dos hores per setmana durant 12 setmanes, de gener a abril.

Noticias relacionadas

next