X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

termini de presentació obert

L'UJI convoca els premis Oculus per a fomentar la producció audiovisual, fotogràfica i de videojocs

22/10/2018 - 

CASTELLÓN. La Universitat Jaume I (UJI) ha llançat la cinquena edició del Festival Oculus amb l’objectiu de fomentar la producció audiovisual, fotogràfica i de videojocs realitzada per l’estudiantat universitari de grau de qualsevol especialització tant d’àmbit estatal com internacional. En total, s’hi han convocat sis premis que sumen 1.050 euros. El termini de presentació de treballs finalitzarà el pròxim 8 de desembre i el lliurament dels guardons tindrà lloc al Paraninf de la institució acadèmica el pròxim 14 de febrer de 2019.

El certamen està organitzat per la Facultat de Ciències Humanes i Socials i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), juntament amb els Graus de Comunicació Audiovisual i Disseny i Desenvolupament de Videojocs, dirigits pels professors Robert Arnau i Miguel Chover, respectivament. Així mateix, la cita també compta amb la col·laboració de la Unitat de Suport Educatiu (USE) de l’UJI mitjançant el Seminari Permanent d’Innovació Educativa amb el Pla d’impuls a la creació i la reflexió audiovisual.

En aquesta cinquena edició, Oculus "es consolida com a referent en el sector de producció audiovisual, alhora que dóna visibilitat als treballs que desenvolupa l’alumnat durant el seu període de formació universitària", tal y com explica la directora de l’ESTCE, Amelia Simó, qui recorda que l’UJI va ser la primera universitat pública espanyola en oferir el grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs. 

Per la seua banda, el degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Andreu Casero, argumenta que el Festival Oculus, se basa en dues missions bàsiques: "En primer lloc, fomentar la creativitat i la innovació de l’estudiantat i, en segon, un element que considerem clau, potenciar la inserció professional, ja que certàmens com aquest representen una tarja professional de cara al sector productiu".

Els participants en el Festival Oculus poden presentar un màxim de tres obres en cadascuna de les modalitats. A més a més, les inscripcions poden ser tant individuals com en grup, excepte en la categoria de fotografia, la qual només podrà ser individual. Les peces que opten a aquests guardons s’hauran d’inscriure i es lliuraran en format digital a través del formulari habilitat que es pot trobar en el web del concurs.


Noticias relacionadas

next