Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

l’inici de l’activitat docent presencial per a estudis de grau serà el 28 de setembre

L'UJI estableix aforaments d'entre el 61% i el 86% per al curs vinent segons la facultat

26/06/2020 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha celebrat aquest divendres el Consell de Govern en el que la rectora Eva Alcón ha informat que l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020/21 tindrà lloc el divendres 25 de setembre i que la lliçó inaugural anirà a càrrec de Vicent Salvador Liern, catedràtic de Filologia Catalana a la Universitat Jaume I des de 1997.

El Consell de Govern aprova el nivell de presencialitat per al curs 2020/2021

Pel que fa als títols de grau, la mitjana de presencialitat serà d’un 73,77%: un 81,70% a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques; un 65,7% a la Facultat de Ciències de la Salut; un 61% a la Facultat de Ciències Humanes i Socials, i un 86,7% a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

Quant als màsters universitaris, s’han adaptat quatre títols al model híbrid: Ètica i Democràcia; Professor/a d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes; Psicopedagogia, i Prevenció de Riscos Laborals. A més, el Màster en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i en Recursos Humans s’oferirà només en la versió a distància.

El Consell de Govern modifica el calendari acadèmic curs 2020-2021

El Consell de Govern ha aprovat la modificació del calendari acadèmic del curs 2020-2021. El nou calendari retarda l’inici del curs i fixa la inauguració del curs el 25 de setembre de 2020 i l’inici de l’activitat docent presencial per a estudis de grau el 28 de setembre. El període d’avaluació final del primer semestre serà del 19 de gener al 3 de febrer de 2021 i el segon semestre s’iniciarà el 4 de febrer. L’avaluació final del segon semestre, serà del 31 de maig al 15 de juny i l’avaluació de la segona convocatòria ordinària del 21 de juny al 14 de juliol.  

Prèstec d'ordinadors i targetes 4G entre l'estudiantat

Alcón, ha informat de les accions de suport desenvolupades en relació a la Covid-19, entre les quals es troba l’atenció de 183 sol·licituts de préstec d’ordinadors, routers i targetes 4G entre l’estudiantat. També, gràcies a les campanyes des de la Conselleria d’Universitats i del Banco de Santander-CRUE, s’han cedit a la comunitat universitària UJI 50 ordinadors, prop de 200 targetes 4G, i 100 routers. A més, gràcies al Fons COVID-19 del Banco de Santander, s’han atorgat 5 beques Doctorat i 33 beques Grau i Màster per a comprar ordinadors, i 20 beques per comprar accessoris (webcams, routers, etc).

Així mateix, Alcón ha informat que davant la situació d’emergència des del Consell de Direcció es va decidir intensificar i centrar tota l’oferta de cursos de formació del PDI en temes digitals.

1,4 milions per a equipament científic

Respecte a l’àmbit de la recerca, Alcón ha informat que la Conselleria d’Innovació ha concedit una subvenció de 1’4 milions d’euros per a l’UJI per a l’adquisició d’equipament científic. Amb aquests equipaments es reforçaran les línies de recerca i serveis tecnològics de dos dels instituts d’investigació de l'UJI: l’Institut de Plaguicides i Aigües (IUPA) i l’Institut de Materials Avançats (INAM).

Retorn a la activitat presencial 

El Consell de Govern també ha aprovat el Pla de retorn a l’activitat presencial a la Universitat després de l’estat d’alarma. El Pla pretén també protegir el personal especialment sensible, facilitar la conciliació de la vida personal, laboral i familiar; facilitar la combinació de la modalitat presencial amb el teletreball allí on aquest siga adequat i eficaç, assegurar la continuïtat en la prestació del servei públic propi de la Universitat i facilitar mitjans de protecció individual i col·lectiva.

next