oberta la Inscripció per a la 4ª edició

L'UJI s'alia amb l'ECAM per a impulsar FilmNow, una xarxa que distribuïx els curts fets per alumnes

27/12/2018 - 

CASTELLÓN. La Universitat Jaume I, a través del seu Grau en Comunicació Audiovisual, ha signat un conveni de col·laboració amb l'Escola de Cinematografia i Audiovisuals de la Comunitat de Madrid (ECAM) per a impulsar 'The FilmNow Project', una plataforma de promoció i distribució de curtmetratges procedents d'escoles de cinema espanyoles, en les aules del qual es troben estudiants en aquests moments el futur del cinema i de l'audiovisual espanyol.

Aquest programa compta en aquesta quarta edició amb la col·laboració de sis universitats: la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Complutense de Madrid, la Universitat de Navarra, la Universitat de Blanquerna, la Universitat Jaume I i la Universitat de Múrcia, a més del suport de l'Institut Cervantes i de l'ajuda de l'ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals) del Ministeri de Cultura i Esport.

FilmNow és, a més, l'únic catàleg de curts per a estudiants de cinema i audiovisual a Espanya per a la distribució nacional i internacional en festivals i altres mercats del sector. I és que, a través d'una convocatòria anual, el programa té com a objectiu seleccionar els millors projectes realitzats per alumnes i sorgits d'escoles i universitats del país. 

Com en anteriors edicions, la convocatòria de la quarta edició està oberta a matriculats o graduats en escoles de cinema i universitats amb titulacions audiovisuals en tot el territori espanyol. Els treballs seleccionats estaran presents en els mercats de curtmetratges relevants com el Short Film Corner a Cannes o Clermont Ferrand. A més, ECAM Distribució es farà càrrec de la seua inscripció en festivals nacionals i internacionals amb l'objectiu que competisquen a tot el món.

El termini d'inscripció, ja obert, finalitza l'1 de març de 2019. La sol·licitud es pot realitzar a través de les plataformes Festhome i Movibeta o en la de la mateixa iniciativa


Noticias relacionadas

next