Del raper Alfons 'El Blüe'

Malparlat llança el seu segon disc, 'Sentimantral'

31/05/2022 - 

CASTELLÓ. Malparlat estrena 'Sentimantral'. Aquest segon disc resulta una nota etapa per al raper Alfons Pérez, 'El Blüe', qui està acompanyat per les artistes Aitana Ferrer, Elena Serrano, Nalia Palmero, Ximo Agut, Jorge Peri, José Gas o Marc Balaguer.

El mantra és una ferramenta espiritual per tal d'alliberar la ment del flux de pensaments que la confonen, com el rap. El sentiment, en canvi, és quelcom inherent a qualsevol text per tal que aquest puga trascendir en poesia.

17 cançons, amb instrumentals produïdes per alguns dels principals beatmakers del panorama estatal, com els sevillans Baghira, Hueco Prods i Xinkoa, el cordobés Gradozero, el canari Malakkor o els valencians MDMA Music i Bezeta. El nou treball de Malparlat compta a més amb els arranjaments musicals de Josvi Muñoz (Revólver), Pep Juste o Marta Margaix; així com les col·laboracions vocals d'Àlex Seguí (La Gossa Sorda), Mireia Vives, Pepa Cases, Rubén Felis, Sociología Animal o Nacidos de la Tierra, entre altres...

Sentimantral estarà disponible a totes les plataformes digitals de música a partir d'aquest divendres 3 de Juny, però també per a la seua compra en format físic en un digipack disenyat per Cesc Roca. A més d'alguns extres, aquest estarà acompanyat del poemari 'Malparlar', escrit per Alfons i amb il·lustracions exclusives de l'artista valler Pedro ADS.

Noticias relacionadas

next