Hoy es 19 de julio

Elecciones 10N

Marisa Saavedra: "Hi ha números per a un govern de coalició, plural i progressista"

10/11/2019 - 

CASTELLÓ. Marisa Saavedra es mostrava en la nit d'este diumenge "molt contenta" a la seu d'Unides Podem a Castelló per haver retés l'escó al Congrés dels Diputats en un context "molt, molt difícil": "Els resultats demostren que Unides Podem tenim un sól de vot important i no ens han pogut enfonsar", resaltava.

Però, al mateix temps, la diputada morada es mostrava molt preocupada per l'ascens de la ultradreta, motivat per un "absolut irresponsable" Pedro Sánchez per la seua decissió de repetir la convocatòria electoral "quan hi havia números per a un Govern de progrés". "Sánchez ha donat ales a l'extrema dreta i ha deixat el país en un context molt preocupant", ha assenyalat la número 1 d'Unides Podem per Castelló.

L'ambició del president del Govern en funcions i la gestió del problema català, on alguns partits "s'han comportat com a piròmans per a guanyar vots", són els dos factors que, segons Saavedra, han causat l'ascens de Vox, a banda de que hi ha "partits que han blanquejat la ultradreta" durant els últims mesos.

Saavedra també ha tingut un record per a Compromís, als qui ha dit que hauran "d’assumir la seua responsabilitat" per no haver volgut formar una coalició ampla d'esquerres en la Comunitat i haver dividit el vot. 

Progressisme contra la crisi

Cara al futur, Saavedra ha mostrat la predisposició d'Unides Podem "d'evitar un Govern de dretes", per al que "tornarem a mostrar-nos generosos i a treballar per un Executiu progressista". En este sentit, la diputada morada ha destacat que hi ha "números per a un Govern de coalició, plural i progressista, que afronte la crisi que ve a favor de la gent i no amb retallades".

Noticias relacionadas

next