LA PRESIDENTA DEL PPCS DESTACA L'IMPORTÀNCIA DE "CONTINUAR PROTEGINT A LES VÍCTIMES"

Marta Barrachina reconeix la labor callada i constant de l'Associació de Víctimes del Terrorisme

17/02/2024 - 

CASTELLÓ. La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, ha elevat hui la veu de les víctimes del terrorisme per a "construir units una societat d'iguals des de la fortalesa de la paraula". Ho ha fet amb motiu del partit de futbol solidari que hui el PPCS ha organitzat en les instal·lacions de l’Impala, en el Grau de Castelló, i que han servit per a reconéixer la labor callada i constant de l'Associació de Víctimes del Terrorisme.

La presidenta provincial ha fet lliurament a Isabel Morell, delegada a la Comunitat Valenciana de l'AVT, una placa en reconeixement al testimoniatge del treball de tantes víctimes del terrorisme que hui continuen reclamant respecte, drets i llibertat.

"El poder d'este col·lectiu és una petjada indeleble en la societat espanyola que nosaltres desitgem elevar i engrandir. Perquè la seua veu és la nostra". "I hui, en un moment en el qual la societat ix al carrer per a defendre la igualtat i els drets reconeguts en la Carta Magna, és més necessari si cal recordar que hi ha lleis que ens emparen i que permeten que caminem units des de la concòrdia".

Marta Barrachina ha recordat a Morell "que no esteu soles". "Som molts amb vosaltres, perquè Espanya no calla i ix al carrer quan són els seus drets els que es veuen amenaçats. Continuarem exercint del vostre altaveu i protegint les víctimes". Com ho és Isabel Morell Martínez, víctima d'un atemptat d'ETA perpetrat a la casa caserna de Yesa, a Navarra, l'any 1996.

El PPCS ha fet lliurament en finalitzar la trobada d'una xec amb els fons recaptats amb motiu de la trobada solidària. Es tracta d'una iniciativa més del partit en defensa del poder d'una societat "que unida sempre és més forta", ha manifestat Marta Barrachina.

Noticias relacionadas

next