Més de 280 sol·licitants de treball s'inscriuen en un mes en la web Almassora Empreses

31/07/2022 - 

CASTELLÓ. Més de 280 demandants d'ocupació han enregistrat la seua sol·licitud a la pàgina web Almassora Empreses a través de la secció Gestionant-te. La plataforma compta amb 13 empreses inscrites que busquen personal per a les seues plantilles des que va iniciar la seua activitat al juny i oferta quatre llocs de treball en la localitat. D'aquesta manera, el departament de Promoció Econòmica i Ocupació actua d'intermediari entre demandants de treball i companyies interessades a ampliar les seues plantilles.

En concret, el portal oferta en l'actualitat quatre vacants en diverses entitats: dos per a personal de neteja, una d'oficial de manteniment i reparació de maquinària industrial i una altra per a una persona amb carnet de remolc i certificat d'aptitud professional.

Tant les persones candidates com les empreses poden donar-se d'alta en l'aplicació Almassora Empreses (disponible en la web del municipi) i publicar els seus currículums a través de portal Gestionant-te. D'igual forma, el consistori ha fet una crida per a animar a estudiants i persones recentment titulades que busquen el seu primer treball a inscriure's en la plataforma. Totes les ofertes d'ocupació registrades apareixen en el portal municipal i en el d'ús del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Dos plans d'ocupació 

En relació als plans d'ocupació, l'Ajuntament ha sol·licitat al Servei Valencià d'Ocupació dos programes d'ocupació subvencionats per la Generalitat Valenciana. D'una banda, Empuju, destinat a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys i, d'altra banda, Explus, dirigit a persones majors de 30 anys. Tots dos per mitjà d'entitats locals de la Comunitat Valenciana. D'aquesta manera, el consistori oferirà 14 places per a auxiliars, administratius, conserges i peons que té planejat iniciar al setembre.

L'objectiu principal de la plataforma d'intermediació laboral i formació és crear ocupació i atraure inversió tant per al veïnat com per al municipi. En este sentit, el Centre de Turisme ha programat a Almassora un curs de manipulador d'aliments previst per a novembre. Les persones interessades ja es poden inscriure.

A més, en aquests moments l'agència de desenvolupament local compta amb dos cursos. En primer lloc, un taller orientat a obtindre coneixements de mètodes i normes de manipulació de productes químics en la neteja industrial. Les classes seran del 17 al 20 d'octubre, de 9.30 a 13.30 hores. En segon lloc, un taller teoricopràctic de coneixements necessaris per a poder treballar en la cura de persones dependents en l'àmbit domiciliari, residencial o hospitalari programat del 12 al 19 de desembre, de 9 a 14 hores. Els dos cursos seran gratuïts.

next