concert del músic castellonenc

Miguel Verchili i 'La hora de los osados': un encontre musical al Raval 

8/04/2019 - 

CASTELLÓ. El músic Miguel Verchili actuarà en el Teatre del Raval de Castelló el pròxim divendres 12 d'abril, a les 20:00 hores, juntament amb la Banda Cantino-Mediterránea, per a presentar el seu DVD La hora de los osados, al voltant del concert que va donar anteriorment en la Sala Cambra Manuel Babiloni de l'Auditori Palau de Congressos.

El concert del cantant castellonenc estarà dividit en tres actes (formats) entrellaçats en els quals es revisarà alguns dels temes inclosos en aquest treball des d'una perspectiva diferents. Algunes cançons noves i altres rescatades, per a comptar a més amb -segons avancen- alguna sorpresa i invitats especials per a certs actes de l'espectacle. L'actuació té un preu de 10 euros i si es vol adquirir el DVD, el total és de 15 euros.

Set històries formen el nou treball discogràfic de Miguel Verchili. Un quintet en format acústic que abraça els versos punxants del cantant que ha iniciat un camí en el qual va mostrant els racons de la seua ànima. Desde el destierro arriben les noves cançons del músic, poemes estripats que naixen de la soledat, des d'on afloren els nostres sentiments més contrariats i profunds. Es tracta del primer lliurament del que sembla ser la nova etapa del prolífic cantant que deixa en guaret el seu anterior projecte Club964 i s'endinsa en aquestes noves textures i componiments. El disc ha sigut gravat en l'estudi El Bolet Blau de Benicàssim i ha comptat amb la producció de Juan Carlos Tomás (Juanki) i el propi Verchili.


Noticias relacionadas

next