Hoy es 16 de julio

tindrà lloc el proper 29 de juny

Nebulossa actuarà en Castelló com a cap de cartell del nou festival Fast Fest 2024 

26/04/2024 - 

CASTELLÓ. Els guanyadors del Benidorm Fest 2024 i representants d’Espanya a Eurovisión aquest any, Nebulossa, visita Castelló de la Plana de la mà del Fast Fest 2024, un nou festival que tindrà lloc el proper 29 de juny en el Recinte de Fires i Mercats. El cartell es completa amb noms com Ladilla Rusa i els grups castellonencs Novio Caballo i Palmer

Fast Fest 2024 es presenta així com una oportunitat per veure a Nebulossa, els guanyadors del Benidorm Fest 2024 i representants d’Espanya a Eurovisión, amb poques dates de concerts anunciades.

Aquesta serà la cita ineludible de l’estiu a Castelló de la Plana, per celebrar i gaudir el seu inici de la millor manera possible: amb molta música i assaborint ja el bon temps i les ganes de viure i ballar. L’esdeveniment musical concentrarà en sols un dia tota una explosió musical amb Nebulossa, Ladilla Rusa, Novio Caballo i Palmer, una programació amb personalitat i que embogirà als i les assistents castellonenques i dels voltants.
 
El festival s’inicia amb un cartell amb artistes de renom internacional i nacional i prompte s’anunciarà als canals oficials del festival molta més informació com els horaris dels concerts. Mentrestant, els castellonens, castellonenques i els i les assistents podran assaborir l’esperit del nou festival amb el hit 'Zorra' de Nebulossa. La cançó ja ha traspassat fronteres amb un missatge acollidor i, a l'hora, reivindicatiu que remou a tot qui l’escolta. 

Ladilla Rusa revolucionarà Castelló 

Ladilla Rusa, per la seua banda, també ens revolucionarà amb el seu electro-pop, on l'humor i la festa com a bandera es podran viure cançons com 'Bebo (de bar en peor)', 'Criando Malvas' o els himnes com 'Macaulay Culkin' o 'KITT y los coches del pasado'. A més a més, Fast Fest 2024 aposta per convertir-se en un aparador del gran talent local i exportar la marca 'Castelló' amb grups com Novio Caballo i Palmer.

Fast Fest 2024 és un festival impulsat per l’empresa castellonenca Produccions Metrònom SL i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, l’Institut Valencià de Cultura, Mediterranew Music i la Diputació de Castelló.

Noticias relacionadas

next