treballaran l’obra del compositor David Rivas,

Nules acull un curs de Direcció Musical amb bandes i estudiants de la Comunitat

26/02/2023 - 

CASTELLÓ. Nules alberga aquesta setmana el III Curs de Direcció Musical Associació Musical Artística Nulense (AMAN), en el qual participen directors de bandes i estudiants de direcció de diferents localitats de la Comunitat Valenciana, com ara Nules, la Vall d’Uixó, València, Llíria, Bunyol, o la Jana, entre d’altres. 

Així doncs, el curs ha començat aquest cap de setmana i en el mateix els assistents aprendran tècniques de direcció amb classes tant teòriques com pràctiques que es desenvolupen a l’Escola de Música Artística Nulense, i que són impartides pel mestre Francisco Melero, i el director de la Banda Artística Nulense, Toni Reyero.  

Aquest curs compta amb alumnat amb formació i experiència prèvia, per al qual hi ha places limitades fins als 10 alumnes, “i que una edició més s’han cobert de seguida”, comenta Toni Reyero. 

En concret, en aquesta tercera edició es treballarà l’obra del compositor David Rivas, de manera que es comptarà també amb la seua presència.

Des de la Regidoria de Cultura s’assenyala que és molt important donar suport a aquestes iniciatives, “l’Ajuntament de Nules torna a apostar per a aquesta activitat tant important per a la formació dels directors de bandes. A més, és una jornada que s’inclou en la Programació Cultural que té lloc al nostre municipi fins al pròxim mes de juny”, matisa la regidora M. José Esteban.

El III Curs de Direcció Musical AMAN es tancarà dissabte, 4 de març, amb un concert monogràfic de la música de David Rivas que es completarà amb repertori clàssic, que interpretarà la Banda Artística Nulense dirigida per l’alumnat del curs, i que tindrà lloc al Teatre Alcázar a les set de la vesprada.

Noticias relacionadas

next