aquest dissabte

Nules celebra la seua I Romeria local: recorrerà diversos enclavaments amb cavall, carro o a peu

20/05/2024 - 

CASTELLÓ. La localitat de Nules celebrarà la seua I Romeria que recorrerà diferents enclavaments de la població amb cavall, carro o a peu. Es tracta, doncs, d’un acte que està impulsat per l’Associació Cavalls de Nules i que compta, a més, amb el suport de l’Ajuntament de Nules.

La romeria està prevista per al dissabte, 25 de maig, per tant les persones interessades a participar cal inscriure’s abonant 2 euros, amb els quals s’inclou esmorzar i begura que es repartirà durant el camí, fins dimecres, 22 de maig, cridant al telèfon 679974501.

Així doncs, l’eixida serà a les 9.30 hores des del Mercat Municipal. De manera que, en el transcurs del recorregut els romeus visitaran el paratge de Quatre Camins, des d’allà seguirà la romeria fins a l’ermita de Sant Xotxim on actuarà el grup “Los Megas” per a seguir després fins al Mercat Municipal on es farà el dinar i un “tardeo” amb el grup Cositas Buenas.

Cal assenyalar que, les persones que vulguen assistir al dinar hauran de pagar 10 euros que val el menú que s’ha preparat per a aquest acte. Amb tot, des de la regidoria d’Associacions, Blanca Silvestre, assenyala que “des de l’ajuntament hem volgut donar suport a aquesta iniciativa que estem segurs serà tot un èxit de participació, de manera que seguirem treballant per a que aquesta romeria tinga continuïtat”.

Noticias relacionadas

next