els interessats poden inscriure el seu projecte fins el 12 de gener

Nules facilitarà un espai físic a sis emprenedors de la localitat amb el programa Viver d'Empreses

11/12/2023 - 

CASTELLÓ. L’Ajuntament de Nules convoca el Programa Viver d’Empreses 2024, amb l’objectiu de facilitar un espai físic a emprenedors de la localitat per a que puguen així desenvolupar l’activitat econòmica en la seua fase inicial. De fet, recentment s’han publicat les bases al Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), per la qual cosa les persones interessades poden presentar les seues propostes fins al dia 12 de gener.

En concret, aquesta iniciativa està pensada principalment per a persones del municipi de Nules, i la idea és seleccionar un total de sis projectes amb un gran potencial de creixement en la localitat, de manera que per un període d’un any els projectes seleccionats disposaran d’un espai físic on podran treballar en format coworking en l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, a més també podran disposar de sales de reunió, i de formació. 

Així mateix, als emprenedors seleccionats se’ls acompanyarà en la cerca de finançament tant de fons públiques com privades, “també se’ls ajudarà a cercar un espai físic que s’adapte a les seues necessitats en la localitat per a poder seguir desenvolupant l’activitat”, matisa el regidor de Desenvolupament Local, César Estañol.

El jurat avaluarà els projectes presentats segons l’originalitat de la idea i la diferenciació del producte o servei, el coneixement del mercat i la competència, la viabilitat tècnica i comercial, econòmica i financera, la capacitat tècnica i empresarial de l’equip promotor, el potencial de creixement de l’empresa, els  llocs de treball que crearà, la innovació, o la diversificació de l’economia local.

Per a  participar en aquest projecte s’haurà d’omplir un formulari que haurà de presentar-se al registre general de l’Ajuntament de Nules. Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures les persones seleccionades seran entrevistades i podran també exposar el seu projecte davant el comitè de valoració.

Noticias relacionadas

next