participen un total de 245 alumnes de segon de l'eso

Nules imparteix a joves una jornada de prevenció i sensibilització sobre el consum de drogues

13/03/2024 - 

CASTELLÓ. Des del departament de Joventut de l’Ajuntament de Nules i la Unitat de  Prevenció Comunitària de Conductes Additives (UPCCA) s’ha portat a terme una  jornada de prevenció i conscienciació sobre l’ús de drogues enfocada al públic adolescent.

En concret, aquesta jornada s’ha desenvolupat a l’IES Gilabert de Centelles de Nules i han participat un total de 245 alumnes de segon de l’ESO d’aquest  centre educatiu, amb l’objectiu de treballar amb els adolescents habilitats com ara l’assertivitat, l’empatia, la prevenció i la conscienciació sobre el consum de drogues, per a poder així col·laborar en la creació d’un entorn escolar segur i de suport.

De fet, la jornada ha comptat amb diferents sessions amb dinàmiques i xerrades informatives “que poden ajudar a prevenir a l’inici del consum de drogues al proporcionar informació clara i fidedigna sobre els riscs i conseqüències”, matisa la regidora de Joventut, Blanca Silvestre.

A més, també ha tingut una part més pràctica amb una gimcana sobre la prevenció i conscienciació sobre l’ús de drogues on l’alumnat participant ha pogut reforçar tot allò après en les sessions anteriors. Cal assenyalar que, aquest tipus d’accions formen part també del Pla Municipal de Joventut.

Noticias relacionadas

next