el seminari ha tractat diferents temàtiques al voltant de l'educació

Nules tanca els seus 'Divendres Pedagògics' amb una xerrada sobre els valors de l'esport

23/05/2024 - 

CASTELLÓ. Nules tanca,  aquesta setmana, el cicle de conferències Divendres Pedagògics on s’han donat cita docents, diferents professionals i famílies per a participar de les ponències i taules rodones de temàtiques relacionades amb el món de l’educació, que han format part de la programació gratuïta que s’ha desenvolupat els dies 16 de febrer, 22 de març, 26 d’abril, i que finalitza divendres 24 de maig.

En concret, aquesta última sessió està dedicada a “Els valors de l’esport” i  comptarà com a ponents amb David Peris i Elena Romà, i amb una Taula Rodona anomenada “Els valors positius de l’esport com a fonament de vida de menors i adults”, de fet aquesta jornada tindrà lloc a les sis de la vesprada al saló teatre de la Caixa Rural de Nules.

Cal destacar l’èxit d’aquesta iniciativa que es va posar en marxa, per primera vegada, el passat any, “i que en tan sols dos edicions s’ha consolidat” matisa la regidora d’Educació, Rosa Ventura.  En aquest sentit, comenta a més que “el seminari Divendres Pedagògics ha complit el seu objectiu de portar a Nules a grans experts en temes relacionats amb l’educació, que exposen temàtiques actuals de gran importància per als col·lectius als que va dirigit com ara les famílies, docents i al públic en general interessat”.

Així doncs, en aquesta edició s’ha parlat de la salut mental en l’adolescència, de l’autoestima i la gestió emocional, o de la inclusió, a més dels valors de l’esport amb els quals es tancarà el cicle.

Noticias relacionadas

next