per la Societat Artístic Musical Vila d’Onda  

Onda impulsa un 'revival' de Mecano nodrit de versions simfòniques

5/03/2019 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament d'Onda ha presentat aquest dimarts el musical simfònic Eterno Mecano que oferirà la Societat Artístic Musical Vila d’Onda (SAMVO) el pròxim 29 de març, a les 21 hores, al Teatre Mònaco, amb les veus d'Ángel Bellido, Laia Benaches i Aisha Bordas. El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament d'Onda, Lluís Pastor, ha explicat que durant aquest concert “els vocalistes, l'orquestra i el públic seran els encarregats de dur a terme unes versions d'aquest popular grup madrileny que va fer el salt a la fama en els anys 80 i que mai s'hauran vist ni escoltat". "És una nova aposta per la diversitat en la programació cultural d'Onda, al mateix temps que posem en valor un col·lectiu local que sempre aposta per la innovació en cada espectacle”, ha asegurat el regidor.

Així, ançons mítiques com 'Hoy no me puedo levantar', 'En tu fiesta me colé', 'Cruz de navajas', 'Me cuesta tanto olvidarte' i fins a 20 sintonies, es podran escoltar amb els arranjaments de Francisco Andreu i sota la direcció de José Antonio Cavero. 

Les entrades es podran adquirir a la seu de la SAMVO, de dilluns a divendres de 17.00h a 20.30h, per un preu de 15 euros i de 10 euros per als empadronats a Onda. Pastor ha volgut “convidar a tots els ciutadans al fet que puguen gaudir d'una actuació única que no deixarà a ningú indiferent”.

Noticias relacionadas

next