Hoy es 25 de junio y se habla de rototom sunsplash MASCARILLAS coronavirus Marie claire

ampliació de tallers i l'oferta Literària

Onda rep més de 21.000 euros d'ajudes per ampliar el servei de la Biblioteca Municipal

3/12/2018 - 

CASTELLÓ. La Biblioteca Municipal d'Onda ha rebut 21.840,08 euros d'ajudes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, ocupant la vuitena posició en aquesta quantia rebuda a la Comunitat Valenciana, malgrat que la majoria de les poblacions que han rebut més diners són més grans. Així mateix, la primera subvencié va destinada a l'adquisició de material bibliogràfic, amb una dotació de 14.325,28 euros. 

La segona, de 7.514,80 euros, està destinada a la realització d'activitats de foment de la lectura, sent la Biblioteca Municipal d'Onda la que més diners ha rebut de tota la Comunitat. Lluís Pastor, tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, ha afirmat que “ha sigut gràcies al treball realitzat pels tècnics municipals i a la bona gestió de l'equip de govern, que mostra sempre la seua implicació perquè tots els onders disposen d'una gran oferta cultural, tant de llibres, pel·lícules o altres materials de préstec com d'activitats”.

El consistori invertirà aquestes ajudes en l'adquisició de materials perquè la biblioteca dispose d'una diversa i selecció de novetats en tots els formats: llibres, DVD, música, etc, per a tots els gustos. Igualment, programarà diverses activitats destinades a tot tipus de públics. Pastor ha destacat que “enguany 2018 s'han oferit trobades amb escriptores i escriptors, concursos, exposicions, campionats, la Fira del Llibre i activitats ja tradicionals en la Biblioteca, com la Bebeteca, la Nit en la Biblioteca o L'hora del conte. Totes aquestes activitats han aconseguit que la Biblioteca d'Onda no haja passat desapercebuda”.

A més, el tinent d'alcalde ha conclòs assenyalant que “les biblioteques són una peça fonamental per a difondre cultura, tant general com a local, per la qual cosa l'Ajuntament continuarà treballant a millorar les prestacions de la Biblioteca Municipal d'Onda, perquè estiga actualitzada en tot moment i que continue oferint activitats, augmentant l'oferta cultural d'Onda durant tot l'any”.


Noticias relacionadas

next