el 4 de març

Pau Puig Olives i la seua passió per la dolçaina vertebren un encontre musical al Menador

2/03/2020 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per a dimecres 4 de març la xarrada Divisant vells i nous horitzons amb la dolçaina a càrrec del dolçainer i multi instrumentista de vent Pau Puig Olives, dins del cicle 'Encontres musicals'. La sessió tindrà lloc a les 19.30 hores al Menador espai cultural amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Pau Puig Olives és llicenciat en Belles Arts i va estudiar dolçaina al Conservatori Municipal de València, amb Xavier Richart, i al Conservatori de Sagunt, amb Alejandro Baly, així com el grau mitjà de saxo al Conservatori Professional de València. El 1996 crea el grup Tresmall i inicia el seu camí professional amb la dolçaina i el 1998 inicia la seua activitat com a docent en diferents escoles de música tradicional dels països catalans així com en multitud de cursos intensius especialitzats. És, en efecte, llicenciat per l’Escola Superior de Música de Catalunya en especialitat de dolçaina i mestre instrumentista per l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya.

També, ha col·laborat i/o format part de grups com ara: Tresmall, Saragatona, Aljub, La Beniterrània, Xarxa Teatre, El Teatre de l’Home Dibuixat, El Ball de Sant Vito, La Inestable, Projecte SoCatalà-LO RIU, Miquel Gil, Marcel Casellas, Carles Santos, Tazzuff, Al Tall, Alm, SomSonats, Malva de Runa, Quico el Cèlio, Pen/nem, etc. Ha col·laborat amb bandes de música com ara la d’Ulldecona, Alcàsser, La Vella de Moncada, la Banda Municipal d’Alba de Tormes o la Banda Municipal de Barcelona. Així com amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i l’Orquestra de Castelló (JOSC). I ha col·laborat en l’enregistrament de 18 discos i ha tocat per diferents indrets d’Europa, Sud-Amèrica i la Xina.

Actualment toca amb Cati Plana&Pau Puig, el projecte interdisciplinar A Vore, Ganxets grallers del Baix Camp, Els 3 Peus del Gat, Xarop de Canya, QuatreQuarts, Solk i la Suterranya, que compagina amb col·laboracions amb diferents projectes com a freelance.

Noticias relacionadas

next