parada en almassora

'Paüra' representa la por mitjançant el circ i l'humor

10/12/2022 - 

CASTELLÓ. L’espectacle Paüra, de la Companyia Lucas Escobedo, continua la gira nacional després d’haver sigut nominat als XXV Premis Max com a Millor Espectacle Musical. Pròxima parada, 18 de desembre a la Casa de la Cultura d’Almassora.

Pra és un espectacle d’humor que parla de la por. I ho compta amb un llenguatge de pallasso, per poder apropar-se, riure i, fins i tot, fer-ne poesia. Un concert teatral portat a escena pels intèrprets multidisciplinars Raquel Molano, Marta Sitjà, Alfonso Rodríguez i Lucas Escobedo (director de l’obra), amb el disseny de vestuari i escenografia de Palomia Bravo i el disseny d’il·luminació de Juanjo Llorens. Cal destacar la candidatura de Raquel Molano a Millor Composició Musical per Paüra, també al XXV Premis Max.

Aquest circ és itinerant, com els circs de tota la vida, tot i que Paüra ne té molt poc de tradicional. Terminarà l’any al nord de la península, passant per Pamplona (29/12) i per Barakaldo (30/12). No obstant, al 2023 tornaran a actuar a la Comunitat Valenciana.

Noticias relacionadas

next