interpretada en companyia de Noelia Llorens

Pep Gimeno 'Botifarra' presenta el seu nou senzill, 'Ja ve l'aire'

30/11/2022 - 

VALÈNCIA. Pep Gimeno 'Botifarra' presenta el primer avançament del seu nou disc, una cançó titulada 'Ja ve l'aire' que interpreta en companyia de Noelia Llorens, Titana. 'Ja ve l'aire' és un cant de feina que reivindica el paper del treball femení als magatzems i al camp i que aporta una sonoritat contemporània sense perdre de vista les arrels de la música tradicional. Tant al primer senzill com a la resta de l'àlbum, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball, amb una important presència femenina, s'ha complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l'actualitat.

El senzill de 'Ja ve l'aire' s'acompanya d'un videoclip enregistrat a Ca Cuesa de Xàtiva per Juanjo Company i Jairo Molina i editat per Neus Albert. La il·lustradora Belén Segarra és l'autora del grafisme que acompanyarà el nou disc i que també té presència al videoclip d'aquesta primera cançó, mentre que les fotografies, realitzades en diferents indrets de Xàtiva, han anat a càrrec de Claudia Marconell. 

El nou disc de Pep Gimeno 'Botifarra', que també portarà el títol de 'Ja ve l'aire', vorà la llum a principis d'any i s'estrenarà el divendres 13 de gener al Palau de les Arts de València en un excepcional concert que s'emmarca en el cicle de músiques valencianes que per primera vegada acollirà l'auditori. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web de Les Arts.

Per aquest nou llançament discogràfic i la gira que l'acompanyarà, Pep Gimeno 'Botifarra' s'envolta d'una nova banda, composada per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. El cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou àlbum com a lletrista. A més, en l'àlbum, que s'ha enregistrat entre Catarroja i Riba-roja i que està produït per la Moma Estudis, es comptarà amb col·laboracions d'altres artistes que sumaran les seues veus a la de Pep Gimeno 'Botifarra' i que s'anunciaran properament. 


next