nou àlbum 'Temps'

Pleasant Dreams revisa el clàssic 'No volem cap (que no estiga borratxo)' a través d'un so més acústic

5/11/2018 - 

CASTELLÓ. Els castellonencs Pleasant Dreams tornen a revisar un tema molt arrelat a la "terreta", esta vegada associat a les xarangues i les festes populars. Després de la reconeguda adaptació de la cançó tradicional 'La Panderola' (2011), s'atrevixen ara amb 'No en volem cap (que no estiga borratxo)', una cançó vinculada als ambients populars més festius. A l'igual que l'anterior llançament 'Ja fa molt de temps', este nou single es publica en format videoclip a través de Youtube i plataformes digitals, i formarà part del seu nou àlbum Temps, previst per a 2019. 

El resultat de No en volem cap poc té a veure amb la cançó que tots recordem. Amb un so que l'allunya del caràcter lúdic de l'original, en esta adaptació contrasta la combinació de veus i elements acústics amb una seqüenciació electrònica i una bateria filtrada. 

El single ha estat gravat i produït per Alejandro Tomás als estudis DeMarjal de Xilxes i el videoclip ha estat realitzat per Juan Vicent, de Lluerna Creació Audiovisual, amb la col·laboració especial dels músics castellonencs Xavi Muñoz al contrabaix i Sergio Vinaixa a les congues, i a vistes del Restaurant Muntanyeta de Sant Antoni de Betxí. 


Noticias relacionadas

next