els participants presenten propostes que donen solucions a temes socials o esportius

El programa 5UCV Aula Emprén Fase 2 premia tres idees de negoci d'estudiantat de l'UJI

26/10/2023 - 

CASTELLÓ. El Programa 5CV-Aula Emprén Fase 2, impulsat a través de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge de l'UJI, ha clausurat aquesta edició amb la presentació dels projectes davant el jurat i el lliurament de premis als guanyadors. L'acte ha estat presidit pel vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo, acompanyat per la directora d'Innovació i Emprenedoria, María Luisa Flor.

Els projectes premiats han sigut She Plays, per a acompanyar a les jugadores professionals de futbol, Happy Chapa, per a facilitar el dia a dia de persones amb Alzheimer, Síndrome de Down i Asperger, i Safe Zone, per a poder vetlar per la seguretat ciutadana i preveure les zones més segures.

En aquesta edició, s'han presentat un total de set propostes de 18 estudiants de la Universitat Jaume I, que tracten de donar solució a temes socials, esportius o organitzatius. Els tres projectes premiats han rebut 300 euros per a cada estudiant i un màxim de 900 euros per idea de negoci.

A més de les tres propostes guanyadores, s’han presentat davant el jurat els projectes Safety Night, per a vetlar per la seguretat dels joves que gaudeixen de l'entreteniment nocturn; Kairós, una solució per a acabar amb els contratemps que suposa comprar roba en internet; Vestir con propósito, sobre reutilització de roba de temporada, i Orgapp, que ajuda en la millora de l'organització del temps d'estudi.

El Programa 5UCV-Aula Emprén Fase 2 té com a objectiu que l'estudiantat de l'UJI puga desenvolupar i aplicar les seues competències emprenedores. Per a aconseguir aquest propòsit, els estudiants treballen la seua iniciativa empresarial en equip i el fan comptant amb l'assessorament previ i l'experiència professional d'Andreu Blesa i Mercedes Segarra, professors del departament d'Administració d'Empreses de l'UJI. 

D'aquesta manera, s'aconsegueix un doble objectiu, ja que desenvolupen les seues idees de negoci al mateix temps que es potencia el talent de l'estudiantat i s'incrementa el seu coneixement personal i professional. Aquesta iniciativa s'emmarca dins de les activitats del Conveni Campus de l'Emprenedoria Innovadora subscrita entre la Universitat Jaume I i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Noticias relacionadas

next