el 27 d'abril

Prop de 5.000 persones i activitats per a tots els públics: Nules ultima la seua festa de les Paelles

15/04/2024 - 

CASTELLÓ. Nules tornarà a celebrar dissabte, 27 d’abril, la tradicional Festa de les Paelles,  per aquest motiu hui s’ha presenta la programació que es desenvoluparà i que  compta amb diferents activitats i música en directe per a tots els públics.  
En aquest sentit, cal assenyalar que la Festa de les Paelles és un acte molt  arrelat a la població i una de les festes més multitudinària que se celebra al municipi, i que compta amb moltes persones que vénen de localitats dels voltants. De fet, s’espera una participació de prop de cinc mil persones.

Així mateix, com a novetat en aquesta edició s’ha habilitat una plataforma en línia per a fer les inscripcions, de manera que les persones que vulguin participar ho poden fer escanejant un codi QR o accedint a l’enllaç fins al dia 24 d’abril a les 12.00 hores. Davant açò, la regidora de Joventut, Blanca Silvestre, explica que “amb aquesta  nova plataforma el que es vol és agilitzar i facilitar el procés d’inscripció, no  obstant això el personal de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) estarà a  disposició de totes aquelles persones que necessiten informació al respecte”.

Així doncs, un any més es crearà també el Punt de Salut i Informació d’ITS. De  fet, aquest punt està organitzat per l’IVAJ i Calcsicova (Coordinadora d’associacions de VIH i Sida) i comptarà amb personal especialitzat en  l’assessorament i l’atenció de possibles incidents.  

I comptarà també amb un Punt Violeta, aquest espai té com a objectiu atendre qualsevol cas de violència sexista o LGTBIfòbica i amb el qual es vol a més sensibilitzar al públic, i atendre , informar i ajudar a víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. Per tant, aquests dos espais s’instal·laran en una carpa que, a més, comptarà amb un protocol d’atenció per a actuar davant qualsevol d’aquestes situacions.

Oci alternatiu per a adolescents

Per altra banda, la Festa de les Paelles inclou activitats alternatives d'oci per a persones adolescents que s'han preparat des del Departament de Joventut. Les activitats s’inclouen en l’anomenada “Nules Gaming Fest” i van dirigides a joves de 12 a 17 anys, i tindran lloc en horari de matí i de vesprada a les pistes esportives del municipi ubicades al carrer Alqueries.  

A més, com cada any, en la zona de les paelles hi haurà un parc infantil amb inflables per als més menuts, i música en directe amb la xaranga “En Ambar”, el grup de flamenc “Taranto” i el DJ Kike GB, a més de l’orquestra “The Luxe”. Cal destacar que, la Festa de les Paelles disposa d’una programació musical i  festiva de vesprada a la qual s’espera l’assistència de molts joves d’altres  localitats de la comarca de la Plana Baixa, de manera que per la nit la festa  continuarà a les Pistes Esportives.

Noticias relacionadas

next