Quique Castelló serà el candidat de Compromís a l'alcaldia d 'Almenara

21/11/2022 - 

CASTELLÓ. Quique Castelló serà el candidat a l’alcaldia d’Almenara per Compromís, tal i com ha informat l’actual portaveu local de la formació taronja a les seues xarxes socials. Així mateix, Castelló va informar ja a l’assemblea local que el seu equip anava a estar completat per Pilar Rodríguez, Miguel Garcia, Maria Jose Mateu i Carmen San Onofre, a més d’altres persones del col·lectiu com Lledó Royo o Andrés Comas. Al mateix temps, Compromís ha reservat llocs de la llista electoral a personalitats d’Almenara.  

“El 28 de maig de 2023 Almenara triarà compromís, treball i estabilitat amb l’objectiu de què el poble siga un niu d’oportunitats i de progressos socials per a la majoria”, ha afirmat Castelló ja com a candidat a l’alcaldia. El portaveu local de Compromís ha explicat que “el nostre projecte polític compta amb la veu del poble, per això estem explicant i escoltant propostes per fer el millor programa polític per a Almenara”.

Acte al Molí l'Arròs 

En eixe sentit, el proper dijous la formació taronja ha organitzat un acte al Molí de l’Arròs per parlar del centre de diversitat funcional i de les polítiques socials amb el Secretari Autonòmic de Planificació i Organització del Sistema, Xavier Uceda, i,  la regidora de Benestar Social a València, Isa Lozano.

Quique Castelló té el grau de Publicitat i Relacions Públiques i el Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació de Comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló. Ha realitzat una beca a l’Ajuntament de Castelló, on també va realitzar les pràctiques del Màster, i ha treballat com a comunicador i com a publicitari a Xarxa Teatre. En l’actualitat, es dedica a la comunicació com a freelance. A més, Castelló és activista a Escola Valenciana i participa en Acció Ecologista Agró, ja que tal i com explica el candidat a l’alcaldia d’Almenara “la militància va més enllà d’allò estrictament polític, ens calen espais on desenvolupar les idees i on donar forma als discursos teòrics si volem construir un país més just, més sostenible i amb més amor propi”. 

Noticias relacionadas

next