música infantil

Ramonets, Dani Miquel o Trobadorets canten a les famílies en 'El Cuc' de Borriana

5/10/2022 - 

CASTELLÓ. L'Ajuntament de Borriana ha presentat el cicle 'El Cuc Música Infantil'. Després de l'èxit del cicle de teatre, la regidoria de Cultura ha decidit programar una sèrie de quatre concerts que portaran a Borriana quatre dels grups i cantants més coneguts entre els més menuts de casa. Els directes tindran lloc a l'exterior del CMC la Mercè a les 18h i seran gratuïts, igual que es va fer amb les representacions teatrals.

El primer dels concerts del cicle, a càrrec de Ramonets, tindrà lloc divendres que ve dia 7 d'octubre. Una setmana més tard, el dia 14 d'octubre actuarà Trobadorets. Per al divendres 21 d'octubre, coincidint amb la Fira del llibre, tindrà lloc el concert de Dàmaris Gelabert. El cicle conclourà amb una edició especial de l'espectacle de por de Dani Miquel el dilluns dia 31 d'octubre, la nit de Halloween.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, agraeix la gran acollida que va tindre l’anterior cicle de teatre i "convida a totes les famílies a gaudir del nou cicle dedicat a la música en valencià que portarà fins a Borriana concerts de qualitat, gratuïts i per a tots els públics".

Cal destacar que, a causa de les previsions meteorològiques adverses per a divendres que ve dia 7, el concert de Ramonets es reubica i passa a celebrar-se al Teatre Payà, començarà a partir de les 18.30h amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Noticias relacionadas

next