es sumen malú, vanesa martín i hombres g

Rigoberta Bandini i Leiva lideren les primeres confirmacions del Som Festival 2022

20/01/2022 - 

CASTELLÓ. Castelló ha presentat aquesta vesprada en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) la pròxima edició de Som Festival, que tindrà lloc en el Varadero del Real Club Nàutic del 4 al 21 d'agost. 

Els primers cinc artistes confirmats del cartell, així com les dates dels concerts són: Hombres G (5 d'agost); Vanesa Martín (6 d'agost); Malú (12 d'agost); Leiva (13 d'agost); i Rigoberta Bandini (19 d'agost).

Segons ha ressaltat l'alcadessa Amparo Marco, "es tracta d'un cicle de concerts que contribueix any rere any a posicionar Castelló en el mapa de les grans ciutats musicals”. A més, i segons ha detallat Marco, durant el festival “es programarà una jornada destinada a bandes locals consolidades i emergents i es promouran activitats que potencien la gastronomia i el comerç de l'entorn”. “L'Ajuntament de Castelló manté així l'aposta per les grans cites musicals i recolzem així una de les iniciatives que contribuirà a dinamitzar la ciutat i a ampliar-la oferta turística i d'oci, complint amb les mesures de seguretat davant la covid-19”, ha apuntat la primera edila, al costat de Juan Carlos Vidal, CEO de la promotora Make It Happen

Noticias relacionadas

next