del 21 de juliol al 6 d'agost 

La Sala Maria Sorolla de Moncofa acull la mostra de pintures 'Un camí amb cor' de Nicoletta Tomas

20/07/2023 - 

CASTELLÓ. La Sala Maria Sorolla situada a la platja de Moncofa acull del 21 de juliol al 6 d'agost la mostra de pintures i gravats ‘Nicoletta. Un camí amb cor’ de l'artista Nicoletta Tomas. L'exposició, que s'inaugura demà 21 de juliol a les 19.30 h, podrà visitar-se de dimarts a diumenge de 19 h a 21 h. Cal assenyalar que la Sala Maria Sorolla es troba en l'edifici de l'Oficina de Turisme de la plaça Ruiz Picasso.

L'exposició mostrarà al visitant un conjunt de pintures i gravats de Nicoletta Tomas, una pintora i il·lustradora de llarg recorregut i amb presència internacional. Colors i pinzellades que transporten al món interior de l'artista.

 “Volem que el poble moncofí dispose d'activitats variades al seu abast i que la cultura siga part de les vides de tots els nostres veïns i veïnes”, afirma la regidora de Cultura Ilenia Begnozzi Guart, que afig que “amb exposicions itinerants com esta, a les quals es pot accedir de manera lliure, oferim opcions interessants per a descobrir l'art i la pintura”.

“La pintura ha anat creixent en mi i jo en ella, anem de bracet perquè és un llenguatge íntim entre la meua ànima i jo. Aprenc amb ella. Habite el regne de la forma per a deixar que parlen sentiments profunds, espills del meu món al món, de fora a dins i de dins a fora. El camp de batalla sempre en el meu interior, i la imaginació de companya”, ressalta Nicoletta Tomas en la seua biografia personal. I és que, ‘Nicoletta. Un camí amb cor’ mostra un món diferent, des del més profund de l'autora, amb colors variats i motius que no deixaran a ningú indiferent.


Noticias relacionadas

next