disponible a totes les plataformes digitals

Samantha llança 'Quiero que vuelvas', el seu primer single fora d'OT

27/08/2020 - 

CASTELLÓ. Després de la seva participació en l'última edició d'OT 2020 on va arribar fins a la gala número 12, Samantha Gilabert presenta 'Quiero que vuelvas' el seu nou single, el primer després de la seva incorporació al catàleg de Música Global i Universal Music Spain. 'Quiero que vuelvas' és una cançó fresca i de melodia enganxosa escrita per Vicco, Núria Azzouzi i Álvaro Jiménez, i produïda per Fernando Boix (Bombai, Sinsinati).
 
La mateixa Samantha explica que va escollir aquesta cançó per la temàtica, melodia i l'aire fresc que per ella representava. "Aquesta cançó significa una nova línia de meta, en una cursa on jo sóc la meua única rival. Res del que ve serà fàcil, però allà que anem", afirma la cantant.
 
Aquesta cançó, que ja està disponible a YouTube i a totes les plataformes digitals, va acompanyada d'un videoclip dirigit per Alex Ferrero i produït per Vicioklip.

Samantha és una dona valenta, amb una actitud sempre positiva i una artista total que ha demostrat durant el seu pas pel programa la seva espontaneïtat i carisma com a carta de presentació, el que la va convertir en protagonista absoluta de l'edició. Capaç de tractar amb tota mena d'estils, el seu magnetisme ha estat clau per consolidar el seu fandom que consta de més de 370k seguidors a Instagram i 146k a Twitter i més de 100k en Tik tok. 'Quiero que vuelvas' és la primera de les cançons que ens presenta la valenciana i aviat sorprendrà amb nous temes en els que ja es troba treballant.

Noticias relacionadas

next