Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

EN EL TEATRE PAYÀ

Óscar Tramoyeres omplirà de rialles Borriana amb el seu espectacle sobre mares 

10/10/2019 - 

CASTELLÓ. Dins de l’agenda d’actes prevists per a celebrar el 9 d'Octubre, l'Ajuntament de Borriana ha programat per a aquest divendres dia 11 d'octubre, a les 22.30h al teatre Payà, un dels humoristes valencians del moment, Óscar Tramoyeres, amb el seu espectacle De mare, no n’hi ha més que una...(gràcies a Déu).

Es tracta d'un monòleg en què el còmic parlarà de les mares, de com són, perquè totes són molt semblants, de com parlen, de les frases que utilitzen per a comunicar-se amb tu, de tot allò que els preocupa i que quasi mai és el mateix que et preocupa a tu, de per què si elles tenen fred... t'abriguen a tu i no a elles. Totes aquestes coses, que encara que no te n'hages adonat, formen part del clan secret de les mares.

El preu de l'espectacle és de 5 euros en platea i de 4 euros en amfiteatre, amb descomptes del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental. Les entrades es poden aconseguir en Buraudio (C/ l’Escorredor, 58) dijous de 10h a 13h i de 18h a 20h, divendres de 10h a 13h i en les taquilles del teatre Payà una hora abans de la funció.

Noticias relacionadas

next