'Room for rent ' i 'Una dona entra en un bar'

Sessió Continua acomiada les projeccions de cine local en un bar i un hotel de carretera

18/06/2019 - 

CASTELLÓ. La novena i última projecció del cicle 'Sessió contínua – Visibilitzant l’audiovisual local' tindrà lloc aquest dijous 20 de juny, a les 20 hores, en el Menador espai cultural amb entrada lliure. En aquesta ocasió, el programa inclou dues peces d’humor surrealista i intel·ligent pròximes al cine de gènere amb situacions un tant ilògiques, algo allunyades de la realitat i amb una estètica molt diferent cadascuna.

El realitzador Pablo Pallarés serà aquesta vegada l’autor local convidat per a parlar del seu curtmetratge Una dona entra en un bar, protagonitzat per Bea Lázaro i Joan Manuel Gurillo i que ha recorregut diversos festivals provincials, com Cineculpable a Vila-real i la Mostra Audiovisual Vila d'Onda, on una cosa tan corrent com que una dona decideixi acudir a un bar a prendre un Aquarius mentre fa esport pot convertir-se en una cosa molt perillosa. Després de les projeccions el públic podrà participar en un col·loqui amb el director sobre la seua obra.

Complementarà la sessió el curtmetratge Room for rent de Fernando Simarro, una comèdia de terror surrealista protagonitzada per Afrodita Bunny, una jove actriu que es queda tirada amb el seu cotxe en un camí apartat després de conduir durant hores i decideix refugiar-se en un apartat hotel de carretera regentat per l'agradable senyora Montalvo, que no espera visita. Entre les seues diverses nominacions destaca la seua presència en el Festival Internacional de Cine Fantástico de Castilla y León Terroríficamente Cortos. Una història amb estètica dels vuitanta i que conté un sorprenent final que recorda als antics còmics Creepy.

 'Sessió contínua' té com a objectiu visibilitzar la producció audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual, amb entrada lliure, entre públic i creadors per a compartir i debatre, però, sobretot, per a gaudir i conéixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals

 

Noticias relacionadas

next