X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

The Fuzztones culminen un gran Sant Antoni Pop Festival

26/01/2020 - 

CASTELLÓ. Simplement genial. Eixe és el resum d’esta edició del Sant Antoni Pop Festival que s'ha celebrat este dissabte a Betxí i que sense dubte ha sigut un gran espectacle musical que consolida l’esdeveniment com un referent estatal dins del món de la música garatge.

Les entrades s’havien exhaurit ja feia més d’una setmana i les set-centes persones que van omplir el Saló 1964 van gaudir d’un autèntic recital musical que serà difícil d’oblidar. Van obrir el teló de la vesprada els Llobarros, que amb el seu rock mutant i potent va començar a escalfar la gent. Sense solució de continuïtat van entrar a tope The Cynics, la banda de Pittsburgh que va encandilar els presents amb polits acords del més pur i autèntic rock and roll. La banda liderada per Gregg Kostelich va repassar alguns dels seus grans èxits que van transportar la gent als inicis dels 80.

Després d’un merescut descans per sopar i prendre forces es va iniciar la sessió nocturna amb els Midnight Kings, que van suposar el pròleg al plat fort de la nit, The Fuzztones. Els novaiorquesos no van defraudar el públic que va arribar al clímax amb l’estel·lar actuació dels de Rudi Protrudi. Madrid havia suposat dos dies abans l’escenari previ al festival i sense dubte els seus acords ressonaran eternament a Betxí. Només quedava per tancar el concert Les Lullies, el grup de Montpeller que va allargar la festa fins a altes hores de la matinada.

La 14a edició del Sant Antoni Pop Festival ha suposat la consolidació de l’acte com una gran festa de la música, amb una gran organització i una gent bolcada amb bandes de primer nivell mundial. Baixat el teló d’enguany, els amants del rock i garatge ja esperen l’anunci del cartell del pròxim any que de bon segur tornarà a ser de gran qualitat.

next