5ª edició de 'NADAL AL RAVAL'

Titelles, clowns o jocs teatrals: aquesta és la programació nadalenca del Raval

26/12/2019 - 

CASTELLÓ. La programació de Nadal al Raval, impulsada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló comença aquest dijous la cinquena edició. D'aquesta manera, els dies 26, 28, 29 i 30 de desembre a les 18.00 hores es representaran una sèrie d'espectacles de titelles, clowns i jocs teatrals destinats al públic infantil i familiar. "Aquest any el Teatre del Raval acollirà propostes culturals d'un alt nivell, de diferents disciplines teatrals, en un cicle que ja s'ha consolidat en la programació de Nadal", ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

El cicle començarà amb l'estrena de l'obra Detectius en acció de la companyia Escenoart (Vila-real), una història de desigualtat que anima a trencar estereotips i a transformar la cultura en una més igualitària. Cada situació conté un ensenyament i totes elles formen part de l'aventura dels dos protagonistes principals. L'obra està recomanada per a públic a partir de 3 anys.

Per a dissabte 28, la companyia La Pera Limonera (Sant Cugat, Barcelona) portarà al Raval l'obra Plors de cocodril, un espectacle de joc teatral de clowns que es mostrarà com es pot ser capaç de superar situacions que ens desborden, generant l'esforç necessari, encara que pensem que estem atrapats. La peça és per a públic major de 4 anys i el preu de l'entrada serà de 4 euros.

La tercera proposta cultural ve de la mà de La Troupe Malabó (Betxí), amb la seua proposta teatral Sonata de circus, per al dia 29 de desembre. Òpera, cant i estranys instruments musicals es mesclen amb el circ en una peça que explica que els somnis poden complir-se si es treballa de valent.

Finalment, la companyia José Luis Lago (La Nucia), i el seu espectacle 'Mari Pompas' seran els encarregats de posar punt final a la 5ª edició del cicle Nadal al Raval el dia 30 de desembre a les 18.00 hores. En aquesta obra el tema central gira al voltant del 'bulling', que es tracta de manera subtil, destacant la importància de descobrir els nostres dons, compartir-los i aprendre del talent dels altres i d'entendre la diversitat com a una cosa que suma i enriqueix. L'obra està recomanada per a públic de més de 2 anys i, novament, el preu de l'entrada és de 3 euros.

Noticias relacionadas

next