presència a lima, bogotà i quito

L'UJI viatja a les principals fires educatives d'Amèrica Llatina per a oferir el seus màsters

20/10/2023 - 

CASTELLÓ. La Universitat Jaume I ha participat durant aquest mes d'octubre en diferents fires i esdeveniments educatius a Amèrica Llatina amb l'objectiu de donar a conéixer la seua oferta acadèmica i impulsar la seua internacionalització.

Concretament, l'UJI ha tingut presència en una sèrie d'esdeveniments organitzats per l'empresa espanyola Circulo de Formación, que han tingut lloc a Lima (el Perú) el 16 d'octubre, Bogotà (Colòmbia) el 18 d'octubre, i que es completen hui amb la fira a Quito (l'Equador).

En les fires, el públic assistent té l'oportunitat de conéixer tota l'oferta formativa de postgrau a través de les taules informatives de les diferents universitats, escoles i centres expositors. Aquests esdeveniments estan dirigits tant a graduats i graduades que necessiten diferenciar-se i especialitzar-se, com a professionals que volen millorar el seu currículum per a trobar un treball qualificat o orientar-se cap a un altre àmbit laboral.

En l'estand de l'UJI s'atén de manera personalitzada a aquells alumnes interessats a cursar els seus estudis universitaris a Castelló i s'ofereix informació tant de l'oferta acadèmica com del sistema d'accés, calendari, els passos a seguir per a realitzar la preinscripció, allotjament, etc.

Amb la participació en aquestes fires educatives, la Universitat Jaume I també consolida la relació amb els antics alumnes i alumnes d'aquests països, a través dels Clubs Internacionals, a més d'afermar les relacions institucionals amb altres universitats i institucions públiques.

Noticias relacionadas

next