'Los días ajenos de Bob'

Un Bob Pop sense guions s'obri en canal al Paranimf de Castelló 

24/01/2023 - 

CASTELLÓ. Los días ajenos de Bob, un espectacle de veus i memòria creat i interpretat per Bob Pop, arriba al Paranimf de la Universitat Jaume I el pròxim divendres 27 de gener. El projecte naix a partir del seu llibre Días ajenos, un diari escrit en temps dolents i d'introspecció que permet parlar de malalties, aspiracions frustrades o discriminació LGTBIQ+.

El monòleg sorgeix d’un personatge esquitat de referències de la literatura i d'una aclaparadora sinceritat, humor, capacitat d'anàlisi i síntesi sorprenents. Durant 70 minuts, un Bob Pop en estat pur, sense guió i amb una improvisació vital, repassa la seua vida a través dels diaris d'uns altres i els propis, tot fent al·lusió a la primera i segona part del llibre en què es basa l'obra teatral. Ajudat de les reflexions de ments subversives universals, com les de Susan Sontag, Kafka o Tolstoi, l'autor es rebel·la contra la tendència a la simplicitat i la manca de veritat de les societats actuals.

Alhora, la música de David Bowie reforça la significació de les identitats que trenquen amb l'establert per qüestionar l'homonormativitat. En aquest sentit, Bob Pop introdueix l'expressió del gènere i la cultura homosexual a través del seu exemple en la lluita interna i social per sentir-se acceptat. 

L'intèrpret també és el creador de la sèrie Maricón Perdido de 2021 emitida per TNT Espanya, una altra producció artística compromesa amb la normalització de les persones queer i els discursos sobre l'orientació sexual.

Ple de fantasia i contemporaneïtat, Los días ajenos de Bob és un collage d'experiències de la mà, la mirada i empatia d'una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys.

...

Noticias relacionadas

next