Hoy es 14 de julio

Un Sant Pere de deu dies: les festes del Grau sumen actes 

24/05/2023 - 

CASTELLÓ. El Grau tornarà a disfrutar d'unes Festes de Sant Pere de deu dies. Com ja va succeïr l'any passat, degut a la festivitat de Sant Joan els grauers tindran un dia més de festes de l'habitual, i en l'edició de 2023 començaran el divendres 23 de juny i es prolongaran fins diumenge 2 de juliol. Això pel que fa als dies grans, ja que, com ja és tradició, la cavalcada de la mar se celebrarà una setmana abans, el dissabte 17 de juny, mentre la presentació de la cort d'honor tindrà lloc el dissabte dia 10. 

Els dos actes comptaran amb les actuacions posteriors de dos orquestres, Sauron i Montesol, i serviran d'aperitiu a unes festes que se preveuen, de nou, espectaculars. Tant és així que el programa oficial de festes arreplega més de 200 actes, entre els quals hi ha, com no, els tradicionals (ofrena i processó de Sant Pere, torrà de la sardina, concurs de ramaderies, exhibicions taurines i espectacles musicals diversos), però també novetats per a la gent jove, com el Grau Urban Fest; concursos, o actuacions molt esperades, com la de Leticia Sabater. 

A més, el diumenge 11 el Grau acollirà una exhibició de la colònia xinesa castellonenca de les espectaculars curses marines de bot de drac, una competició de remers asiàtics que se celebrarà en el Moll de Costa pel matí i la vesprada. En suma, un programa replet d'actes per a una nova edició de les festes marineres. 

Ací, tot el programa de festes:

Dissabte 3 de juny de 2023

21:30h: Presentació de la Cort d’Honor de l’associació de jubilats i pensionistes La Panderola, en el seu local; a continuació, actuació musical de Juanra Castillo.

Dissabte 10 de juny de 2023

23 h: Presentació de les reines i els presidents de les festes amb les seues Corts d'Honor en el Moll de Costa. A continuació, fins a acabar, gran actuació de l'Orquestra Sauron. Organitzada per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinada per Creavents.

Diumenge 11 de juny de 2023 – Programa de festival bot de drac-

10 a 13 h: bot de drac  – Exhibició popular. En el Moll de Costa. Organitza Associació Cultural Xinesa a Castelló i patrocina Club Nàutic Castelló, Ajuntament de Castelló, Autoritat Portuària i Comissió de Festes Sant Pere.
15:30 a 18:30h: bot de drac  – Exhibició popular. En el Moll de Costa. Organitza Associació Cultural Xinesa a Castelló i patrocina Club Nàutic Castelló, Ajuntament de Castelló, Autoritat Portuària i Comissió de Festes Sant Pere.
17:30 a 19:30h: Exposició i, a continuació, espectacle.

Dissabte 17 de juny de 2023

7 h: Tancament de la plaça de bous pel muntatge dels carafals a càrrec de les penyes i colles del Grau.
19 h: “Cavalcada de la Mar”, que recorrerà els carrer Churruca, Canalejas, Gravina, passeig Bonavista i l’avinguda del Port. Organitzada per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.
00:00h: Actuació de l’Orquesta Montesol en el Moll de Costa, fins acabar. Organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.

Diumenge 18 de juny de 2023

19 h: Acte d’entrega dels 30 Premis de la Mar de Poesia, en el centre Cultural La Marina. Organitzat per l’Associació Cultural La Barraca i patrocinat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló.

Dimarts 20 de juny de 2023  

Primer dia del Tridu preparatori a la celebració del 75 aniversari de la parròquia. DIA DELS MALALTS.
18:30h. Paraules d'introducció el dia, a l’església de Sant Pere.
19 h. Missa i unció dels malalts

Dimecres 21 de juny de 2023  

Segon dia del Tridu preparatori. DIA DE LA DONA.
18:30h. Acte introductori sobre la dona grauera.
19 h. Missa d’acció de gràcies.

Dijous 22 de juny de 2023

Tercer dia del Tridu preparatori. DIA DE LA PARRÒQUIA.
18:30h. Introducció a la història dels 75 anys de la parròquia.
19 h. Missa d’acció de gràcies per les entitats i persones vinculades a la parròquia durant aquests 75 anys.Divendres 23 de juny de 2023   - Inici de festes i Nit de Sant Joan al Grau-

18 h: Recollida de les reines i els presidents amb les seues corts d'honor, acompanyades per la banda de música Unió Musical del Grau.
18:30 h. Mostra de cultura popular en la plaça del Casal Jove. Organitza Botafocs, Ball de Dimonis i Bestiari de Castelló de la Plana.
19 h: Recepció de les autoritats en la Tinència d'Alcaldia del Grau a càrrec de les reines i els presidents amb les seues corts d'honor i entrega de l’Aladroc d’Or a l'Associació Cultural La Barraca, en la Tinència d’Alcaldia.
19 h: Cercavila dels Dolçainers i Tabaleters del Grau pels carrers del Grau.
19 h. Plantada de la foguera i rebuda de la Flama del Canigó, en la plaça del Casal Jove. Organitza Botafocs, Ball de Dimonis i Bestiaris de Castelló de la Plana.
20 h: Mascletà iniciadora de la LXX edició de les festes de Sant Pere a càrrec de Pirotècnia Peñarroja al carrer de la Sardina, patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.
20 h. Fins acabar: Actuació dels grups PASCUMEN i BLASCKPOP en La Pacheca.
20:30h: XVII Concert extraordinari “EL GRAU A LA MAR”, en honor a Sant Pere, 75 aniversari de l'església parroquial de Sant Pere a càrrec de la Coral Polifònica Sant Pere del Grau de Castelló, en el Centre Cultural La Marina.
22:30h. Encesa infernal de la foguera i mostra de foc per Botafocs. Rematada pirotècnica en la plaça del Casal Jove. Organitza Botafocs, Ball de Dimonis i Bestiaris de Castelló de la Plana.
23 h: Macrofestival dance GRAU FEST, al carrer Treballadors de la Mar. Organitzat per la Comissió de Festes i patrocinat per Creavents.
23:30h: I desfilada de disfresses de les penyes i colles de Sant Pere, que partirà des del carrer Canalejas, carrer Gravina, passeig Bonavista fins a arribar al carrer Treballadors de la Mar (recinte fester), acompanyats pels Dolçainers i Tabaleters del Grau, que amenitzaran la desfilada. Organitza la Federació de Penyes i Colles del Grau, conjuntament amb la Comissió de Festes de Sant Pere.
23:30h. Concerts dels combos Coca Malfeta i Esquadró de mitjanit, en la plaça de la Panderola. Organitza Botafocs, Ball de Dimonis i Bestiaris de Castelló de la Plana


Dissabte 24 de juny de 2023    

8 h: Despertà de la Colla Sense Remei.
11 h: III Correbou de braus de la ramaderia de Domínguez Camacho. A continuació, bou brau de la ramaderia de Domínguez Camacho núm. 30 G9, de la Comissió de Festes de Sant Pere.
12 h: Actuació dels grups MOTORET, ABRAXAS i LOS CHILL en la Pacheca.
12:30h, Inauguració del Recinte Mariner en la plaça de la Verge del Carme a càrrec de les reines i els presidents amb les seues corts d’honor.
13 h: Visita de les reines, presidents i les seues corts d’honor als carrers engalanats.
17:30h: Primera jornada del XXXV concurs de ramaderies Trofeu Sant Pere de la ramaderia La Paloma.
17:30h: Obertura del Recinte Mariner, plaça Verge del Carme.
18  h fins a acabar: Feste Remember –DO YOU REMEMBER?, amb TONI RICO, RUBEN USÓ, CARLOS M., ALEX CAMPOS I MARCOS FLORIÁN, en el carrer Trafalgar núm. 25 Organitzada i patrocinada per la Penya el Timó.
18 h a 20:30h: Vesprada infantil amb unflables a la plaça Josefina López. Organitza i patrocina Bar Cafeteria La Chica.
19:00h: Actuació del Duo Sweet Soul, en el carrer Gravina. Organitzada i patrocinada per la Filà Mora d’en Trilles.
19 a 21 h: Vespre de festa amb el grup Five en el Recinte Mariner de la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents
19 h: Desfilada i entrada del bou de la ramaderia Domínguez Camacho Núm. 5 G9, de la Federació de Penyes i Colles del Grau, i del bou brau de la ramaderia  Astolfi núm. 72 G9 patrocinat per Álvaro Amores, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l’avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova de bous.
20 fins a acabar: Actuació de Trebedé i DJ, en el carrer Trafalgar núm. 19. Organitzada i patrocinada per la colla Sense Remei.
21 h: Festa remember en la plaça Verge del Carme. Organitzada i patrocinada per Creavents.
22 h: Festa Remember 90-2000 amb DJ DIEGO CUEVAS, en el carrer Gravina núm. 13. Organitzada i patrocinada pel bar La Concha.
22 h fins acabar: Actuació MANU LA FAM I DJ L-WHEELS, en el carrer Magallanes núm. 11. Organitzada i patrocinada per la  penya El Congre.
23 h: Actuació de l’Orquesta TITÁNIC en el carrer Treballadors de la Mar . Organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.
23 h fins acabar: DJ FRESQUER en plaça Pintor Porcar. Organitza i patrocina colla Si te agarre t’espatarre.
23:30h. Festa Tram Tram Mariner, en el carrer Álvaro de Bazán. Organitzada i patrocinada per la penya El Norai.
23:30h fins acabar: Actuació del grup Patxi Ojana i, en acabar, DJ PETA, en el carrer Eivissa núm. 26. Organitza i patrocina colla L’Arrastre.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.
00:00h fins acabar: Festa DJ en el carrer Magallanes núm. 47. Organitzada per la colla Quin Embolic.
00:00h: Actuació FIVE COVER BAND, en el carrer Tripulants de la Paca. Organitzada i patrocinada per la penya La Marxa.
00:00h fins acabar: Discomòbil DISCO 2000M I DJ VITLA, en el carrer Juan Sebastián Elcano núm. 17. Organitzada i patrocinada per la colla El Jangueo.
00:00h fins acabar: Festa XV ANIVERSARI – Festa Perreo Splash – amb Juan García i Iván Santafé, en el carrer Barceló núm. 31. Organitzada i patrocinada per la colla L’Enredà.
00:00h fins acabar: Discomòbil en el carrer Torrenostra núm. 15. Organitzada i patrocinada per la penya 1001.
00:00h: “Gran guateque dels 60, 70 i 80” DJ Roberto Ruiz i Ali Mechas, en els Jardins del Port. Organitzat per l’associació de veïns El Faro i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.


Diumenge 25 de juny de 2023

8 h: Despertà, a càrrec de la penya El Bou.
11:30h. Visita de les reines i presidents amb les seues corts d’honor a la colla Per Collons.
12 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
12:30h. Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la colla Tots per la Borda.
12:30h: Correbou i prova de vaques de la ramaderia  Juan Faet (Almenara).
14 h: Paella monumental per als socis de l’associació de jubilats i pensionistes La Panderola, en el parc de la Panderola. Organitzada i patrocinada per l’associació de jubilats i pensionistes La Panderola.
16 a 19 h: Vesprada flamenca en la plaça Pintor Porcar, organitzat i patrocinat per la colla 12100.
16 h: Actuació “Cuerda Pa Rato”, en el carrer Tripulants de la Paca. Organitzada i patrocinada per la penya La Marxa.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
17 h fins acabar: DJ en la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents.
17:30h: Segona jornada del XXXV concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere de la ramaderia  JUAN FAET (Almenara).
18 a 20 h: Actuació i taller de màgia en la plaça Josefina López. Organitzada i patrocinada per Bar Cafetería La Chica.
19:00h: Desfilada i entrada del bou de la ramaderia  Talavante núm. 63 G5, de la PENYA DEL BOU, bou brau de la ramaderia  Domínguez Camacho núm. 40 G9 de la Federació de Penyes i Colles del Grau i bou brau de la ramaderia  DOMINGUEZ CAMACHO núm. 53 G9 de la Federació de Penyes i Colles del Grau, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l’avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova dels bous.
23 h: Actuació per a la gent gran, Juanra Castillo “Libérate desde la calle”, en el carrer Treballadors de la Mar . Organitzada i patrocinada per la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Castelló de la Plana. En finalitzar, fins acabar, GRAU URBAN FEST. Organitzada i patrocinada per Creavents.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.

Dilluns 26 de juny de 2023

8 h: Despertà a càrrec de la colla Tots per la Borda.
8 h: Despertà a càrrec de la colla L’arrastre i la colla 12100.
11 h: XXIV Concurs infantil de dibuix patrocinat per l’associació Aula Debat Dones del Grau, en el Moll de Costa, davant del Casino.
12:30h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la penya La Marxa.
12:30h: Correbou i prova de vaques de la ramaderia  Vicent Benavent (Quatretonda).
12:30h: Obertura del Recinte Mariner, de la plaça Verge del Carme.
13 h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la Policia Local.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
17 h fins acabar: DJ en la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents.
17:30h: Tercera jornada del XXXV Concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere de la ramaderia  VICENT BENAVENT (Quatretonda).
18 h a 20:30h: Vesprada infantil amb unflables en la plaça Josefina López. Organitzada i patrocinada pel bar cafetería La chica.
18 h: Exhibició de Boli i campionat de futbol de xapes en La Pacheca.
19 h: Desfilada i entrada del bou de la ramaderia  Madroñiz Núm. 70 G6, de la penya Tots per la Borda, colla L’Hamet i colla La Clau; bou brau de la ramaderia  Domínguez Camacho núm. 12 G9 de la penya Norai, colla L’arrastre i colla 12100; i bou brau de la ramaderia Amparo Valdemoro núm. 25 G8 de la Comissió de Festes Sant Pere, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l'avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova dels bous.
20 h: Teatre en valencià. El grup de teatre Baladre oferirà l’obra ”Boda tormentosa” de l’autora Esther Manzanedo, en el centre cultural La Marina. Patrocinada per la Fundació Dávalos Fletxer i el Patronat Municipal de Festes de Castelló.
22 h: Actuació de flamencopop amb Efraín, en el carrer Alcocebre núm. 41. Organitzada i patrocinada per la colla Paranoia.
23 h: Concert Eurosimfònic de la Unió Musical del Grau en el carrer Treballadors de la Mar, patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló, Elite Cementos i Autoritat Portuària de Castelló.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.
00:30h fins acabar: Macrodiscoteca en el carrer Treballadors de la Mar, organitzada i patrocinada per Creavents.


Dimarts, 27 de juny de 2023

8 h:  Despertà a càrrec de la Federació de Penyes i Colles del Grau.
10 a 14 h: Dia Infantil en el carrer Tripulants de la Paca, organitzat i patrocinat per la penya La Marxa.
11 h: Prova del bou brau de la ramaderia DE LOS BAYONES núm. 40 G7, de la Comissió de Festes de Sant Pere.
11 a 13:30h: Dia Infantil en el carrer Almirall Cervera núm. 10, organitzat i patrocinat per la colla Los Delinkuentes i la colla Els Il•legals.
11:30h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a l’Autoritat Portuària.
12:30h: Correbou i prova de vaques de la ramaderia  Jose Vicente Machancoses (Xest).
12:30h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
13 h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la Residència Militar (La Plana).
16 h: Actuació de El Serrucho en el carrer Tripulants de la Paca. Organitzada i patrocinada per la penya La Marxa.
16 a 18:30h: DJ Lowcast, en la plaça Pintor Porcar, organitzat i patrocinat per la colla 12100.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
17 a 22 h: Vesprada de DJ amb Guillermo Mon, Tonet Marzá i Paco Moliner, en l’avinguda Sant Pere núm. 31, organitzat i patrocinat per la colla A Palo Seko.
17 h fins acabar: Dj en la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents
17 a 20 h: Exposició dels treballs realitzats (boixets, pintura i labor de retalls -pachtwork) dels tallers de l’associació de jubilats i pensionistes La Panderola, al seu local. Entrada gratuïta.
17 a 21:30 h: Vesprada amb Dj en el carrer Barceló núm. 4, organitzat i patrocinat per la penya L’Hamet.
17:30 a 19:30h: Vesprada Infantil en el carrer Álvaro de Bazán. Organitzada i patrocinada per la penya El Norai.
18 a 20:30h: Vesprada infantil H2O, en la plaça Josefina López, organitzada i patrocinada pel bar cafeteria La chica.
18 h: Quarta jornada del XXXV Concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere amb la ramaderia  JOSE VICENTE MACHANCOSES RAMON; a continuació, embolada del bou del matí. En acabar, correbou infantil de carretes pel carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí, organitzat i patrocinat per la Federació de Penyes i Colles del Grau  i el Grupo Giulianis.
19 h fins acabar: Concert en valencià en La Pacheca.
19:30h: Actuació del grup de danses Illes Columbretes en el parc la Panderola.
22 a 4 h: Sopar de pa i porta en el carrer Treballadors de la Mar, amb la participació de les reines i els presidents amb les seues corts d’honor, autoritats, Comissió de Festes, penyes, colles, veïnat del Grau. En acabar,  gran actuació de la Gran Orquesta Show Montecristo, patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló. (Inscripcions en la Tinència d’Alcaldia des del 19 de juny fins al 23 de juny en horari de 9 a 13 h. o al telèfon: 964 283 840).

Dimecres 28 de juny de 2023

8 h: Despertà a càrrec de la Colla a Palo Seko.
10:30h: Visita de la reina i la seua cort d’honor a la residència El Pinar.
10:30 a 14:30h: Obertura Dia Infantil en el parc la Panderola, organitzat per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.
12 h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la penya 1001.
12:30h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme
12:30h: Correbou i prova de vaques de la ramaderia  Eulogio Mateo de Carcar (Navarra).
13:30h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la colla Sense Remei
16 h: Festa Reggaeton i patxanga en el carrer Alcocebre núm. 43, organitzada i patrocinada per la penya Gent del Barri i la colla Paranoia.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
17 a 19 h: Dj en la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents
17 h: Quinta jornada del XXXV Concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere amb la ramaderia  Eulogio Mateo de Carcar (Navarra).
18 a 20:30h: Vesprada Infantil H20, en la plaça Josefina López, organitzada i patrocinada pel bar cafeteria La Chica.
19 h: Desfilada i entrada del bou de la ramaderia  Los Millares núm. 28 G9, de la colla Palo Seko, i bou brau de la ramaderia  Domínguez Camacho núm. 25 G9 de la Comissió de Festes Sant Pere, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l'avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova dels bous.
19 h a 21 h: Música llatina FAVIO LA NOTA & EXTRAKLASES, en la plaça Verge del Carme, organitzada i patrocinada per Creavents.
20 h: Teatre en valencià. El grupo teatral L’Armelar-Castelló oferirà l’obra LO QUE FAN FER LES DONES, de l’autor Paco Barchino i l’obra LA FAMÍLIA DEL TIO MELERO, de l’autor Manuel Soto Lluch, en el centre cultural La Marina. Patrocinat per la Fundació Dávalos Fletxer i el Patronat Municipal de Festes de Castelló. .
20 h fins acabar: L’ARAMEU CONTRA EL GOMA en La Pacheca.
22 h: Actuació del grup Efrain y Los Piratas, en el carrer Gravina núm.  13. Organitzada i patrocinada pel bar La Concha.
23 h fins acabar: Festa Techno DJ  SUK en la plaça Pintor Porcar. Organitzada i patrocinada per la colla 12100.
23 h fins acabar: Festa DJ, en el carrer Almirall Cervera núm. 10, organitzat i patrocinat per la colla Los Delinkuentes.
23 h  fins acabar: Festa Remember DJ TONI RICO, en el carrer Alcocebre núm.  8, organitzada i patrocinada per la colla La Festa pel seu XX aniversari.
23 h fins acabar: Discomòbil en el carrer Sant Pere núm. 19, organitzada i patrocinada per la colla Tots Menys tu.
23:30 h fins acabar: Discomòbil en el carrer Canalejas núm. 72, organitzada i patrocinada per la colla Cocoteo pel seu X aniversari.
23:30h fins acabar: Festa Remember amb la millor música del 2000 de Pirámide, Masía  so de València, en el carrer Eivissa núm. 26. Organitzada i patrocinada per la colla L’Arrastre.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.
00:30h: Festival remember 80-90-2000, en el carrer Treballadors de la Mar , organitzat i patrocinat per Creavents.


Dijous 29 de juny de 2023 -SANT PERE- 75 ANIVERSARI DE LA CONSAGRACIÓ DEL TEMPLE i CONSTITUCIÓ DE LA PARRÒQUIA DE SANT PERE.

8 h: Diana despertà a càrrec de Unió Musical del Grau.
9 h: Depertà a càrrec dels Dolçainers i Tabaleters del Grau.
11 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
11 a 14 h: Mercat en la plaça Josefina López.
11 a 14 h: Dia Infantil en el carrer Marina Espanyola núm. 10, organitzat i patrocinat per la colla La Pepa.
11:30h. Tocs tradicionals en missa, realitzats a mà, per l’Agrupació de Campaners.
12 0h: Solemne Missa Pontifical en honor a Sant Pere, en l’església parroquial de Sant Pere presidida per l’Excm. i Rvdm. D. Casimiro López Llorente bisbe de la Diòcesi de Segorb-Castell. La part musical serà a càrrec de la Coral Polifònica Sant Pere del Grau de Castelló, dirigida per Miguel Miralles Agost. Organitzada i patrocinada per la Confraria de Pescadors Sant Pere; a continuació, MOSTRA DE TOCS DE CAMPANA des del campanar de la parròquia a càrrec de l'Agrupació de Campaners. Es farà una breu explicació del programa de tocs que es podran escoltar en la mostra. En finalitzar, mascletà a càrrec de Pirotècnia Peñarroja en el carrer de la Sardina. Organitza i patrocina el Patronat Municipal de Castelló. Durant la mascletà, hi haurà VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES a càrrec dels campaners.
14 h. Tombet monumental de bou, en la plaça Miquel Peris i Segarra, organitzat i patrocinat per Creavents.
16 a 19 h: Vesprada Infantil en el carrer Barceló núm. 4, organitzada i patrocinada per la penya L’Hamet.
16 a 20 h: DJ Pollito, en el carrer Gravina. organitzat i patrocinat pel bar la Concha.
16 a 19 h: Vesprada infantil en el carrer Torrenostra, organitzada i patrocinada per la penya 1001.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
18 a 20 h: Teatre en la plaça Josefina López, organitzat i patrocinat pel bar cafeteria La chica.
19:30h: Ofrena de flors a Sant Pere, que partirà de la Tinència d’Alcaldia i recorrerà el passeig Bonavista, avinguda del Port i el carrer Churruca fins arribar a l’església de Sant Pere. Organitzada per la penya El Serrallo.
20 h fins acabar: LA CASSPA (PEREDAL-ROCKAGÜET) en La Pacheca.
20:30h: Processó marítima en honor a Sant Pere, que partirà de l’església de Sant Pere i recorrerà el carrer Churruca, l’avinguda del Port, el carrer Treballadors de la Mar  i el Moll del Port fins arribar a la drassana pesquera. A continuació, focs d’artifici a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja, organitzat i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló. .
20 h fins acabar: DJ CONGRE, en el carrer Magallanes núm. 11, organitzat i patrocinat per la penya El Congre.
22 h: Nit de Karaoke en el carrer Almirall Cervera núm. 10, organitzada i patrocinada per la colla Els Il•legals.
23 h: Torneig Beer Pong, en el carrer Trafalgar núm. 19, organitzat i patrocinat per la colla Sense Remei.
00:00h: Actuació de l’orquestra Avenida Sur en el carrer Treballadors de la Mar, organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada por Creavents.


Divendres 30 de juny de 2023

8 h: Despertà a càrrec de la Penya La Marxa.
10 h: Celebració eucarística en l'església Sant Pere, presidida pel pàrroc Rvd. Albert Arrufat Prades, en sufragi dels difunts.
10:30h: Visita de la reina i la seua cort d’honor a la Unitat de Respir d’Alzheimer del Grau en el Centre Social.
11 a 14 h: Dia infantil, en la plaça Josefina López, organitzat per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló. .
11 h: Dia de las Paelles en el passeig Bonavista. (Inscripcions en la Tinència d’Alcaldia del 23 al 28 de juny en horari de 9 a 13 h i al telèfon: 964283840) patrocinat per Centre Verd.
12:30h: Entrada i prova de vaques de la ramaderia  NAVARRE GREGORIO (Mora de Rubielos-Terol).
12:30h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
16 a 18:30h: DJ Lowcast, en la plaça Pintor Porcar, organitzat i patrocinat per la colla 12100.
17 a 20 h: Continuació del Dia infantil, en la plaça Josefina López.
17 a 20 h: Actuació del grup 5º ELEMENTO, en el carrer Álvaro Bazán. Organitzada i patrocinada per la penya El Norai.
17 h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça de la Verge del Carme.
17 h: Actuació de El Serrucho, en el carrer Eivissa núm. 7, organitzada i patrocinada per la colla Tots per la Borda.
17 a 21:30h: Vesprada Remember anys 90, en el carrer Barceló núm. 4,  organitzat i patrocinat per la penya L’Hamet.
17 h fins acabar: Actuació dels grups AMOR DE MADRE, SUSIE Q, SANTXIS, ANTIGUOS ASTRONAUTAS i FILLA en La Pacheca.
17:30h: Sisena jornada del XXXV Concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere de la ramaderia  NAVARRE GREGORIO (Mora de Rubielos-Terol).
18:30h: Actuació del grup VUDÚ, en el carrer Alcocebre núm. 41, organitzada i patrocinada per la penya Gent del Barri.
19 a 21 h Actuació d’Efrain en la plaça Verge del Carme. Organitzada i patrocinada per Creavents.
19:00h: Desfilada i entrada de bous. Bou brau de la ramaderia  Mollalta núm. 50 G7 de la penya La Marxa i bou brau de la ramaderia  Fuente Ymbro núm. 116 G8  de la colla El Polp, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l’avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova dels bous.
20 h: Tradicional torrà de la sardina en l’esplanada de la Llonja, patrocinada per la Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Castelló de la Plana i la Confraria de Pescadors Sant Pere.
20 h fins acabar: Actuació del grup RUMBA SIERRA i, en acabar, DJ, en el carrer Trafalgar núm. 19, organitzada i patrocinada per la colla Sense Remei.
21 h fins acabar: Dj en la plaça Verge del Carme, organitzat i patrocinat per Creavents.
22 h: Actuació de Paradita flamenca en el carrer Gravina núm. 13, organitzada i patrocinada pel bar La Concha.
22 h fins acabar: DJ JAVI VALERO i CARLITROS, en el carrer Magallanes núm. 11, organitzat i patrocinat per la penya El Congre.
23 h fins acabar: DJ MONTY, en l'avinguda Sant Pere núm. 31, organitzat i patrocinat per la colla A Palo Seko.
23 h fins acabar: Festa Flamenca amb Fabián Sanchez, en el carrer Pintor Porcar núm. 5, organitzada i patrocinada per la colla Los Enteraos.
23 a 1 h: Actuació de Leticia Sabater i, en acabar, DJ, en el carrer Álvaro Bazán. Organitza i patrocina la penya El Norai.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.
00:00h fins acabar: Gran actuació de l’orquestra Jamaica en el carrer Treballadors de la Mar. Organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.


Dissabte 1 de juliol de 2023

7 h: vaques enfundades de la ramaderia  Capota (Algímia), patrocinades per la Comissió de Festes de Sant Pere.
8 h: Despertà a càrrec de les reines del Grau.
11 a 13 h: Pujada al campanar de l’església de Sant Pere, amb guia i explicació del campanar i les campanes. Organitzada pel grup scout Sant Pere i la penya Papa i Nonr, amb la col•laboració de l'Agrupació de Campaners.
12 h: Visita de les reines i presidents amb les seues corts d'honor a la penya La Fugida.
12:30h: Entrada i prova de vaques de la ramaderia  RAÚL IZQUIERDO (Codo-Saragossa).
12:30h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
13:30h: Retolació de l’avinguda Serrano Lloberes per la Filà Mora d’en Trilles.
16 h: Vesprada musical Infantil, en el carrer Almirall Cervera. Organitzada i patrocinada per la colla Els Il•legals.
17:30h: Obertura del Recinte Mariner, en la plaça Verge del Carme.
17:30h: Setena jornada del XXXV Concurs de ramaderia Trofeu Sant Pere de la ramaderia  RAÚL IZQUIERDO (Codo-Saragossa).
18 h fins acabar: Festa Do you Remember?. Toni Rico, Ruben Usó, Carlos M., Alex Campos i Marcos Florián i altres artistes invitats, en el carrer Trafalgar. Organitzada i patrocinada per la penya El Timó.
18 a 20:30h: Concert de Rebelodic Band en la plaça Josefina López, organitzat i patrocinat pel bar cafeteria La Chica.
19 a 21 h: El SHOW DE FITTAYDIVAX, en la plaça Verge el Carme. organitzat i patrocinat per Creavents.
19 h: Actuació del grup RUMBA 13, en el carrer Gravina, organitzada i patrocinada per la Filà Mora d’en Trilles.
19 h: Desfilada i entrada de bous. Bou brau de la ramaderia de Monteviejo núm. 32 G8 de la penya La Vacachonda i bou brau de la ramaderia Álvaro Nuñez núm. 2 G7 dels Aficionats al Bou del Grau, que partirà del carrer Churruca i recorrerà l'avinguda del Port i el carrer Canalejas fins arribar al recinte taurí. A continuació, prova dels bous.
20 h fins acabar: Actuació dels grups FINAL i EL VORIONERO en La Pacheca.
23 h: XXI Trobada de dimonis per Sant Joan i Sant Pere. Participen els dimonis de Tarragona i Botafocs dimonis del Grau. El recorregut serà: avinguda del Port, passeig Bonavista, Gravina, Canalejas fins a arribar al bar Les Planes. Organitza Botafocs dimonis del Grau i patrocina Patronat Municipal de Festes de Castelló.
23 h fins acabar: Macrodiscomòbil DJ VITALA i DJ MONTES, en la plaça Pintor Porcar. Organitzada i patrocinada per la colla 12100.
23:30h fins acabar: REMEMBER FESTIVAL en el Recinte Mariner de la plaça Verge del Carme, patrocinada por Creaevents.
23:30h fins acabar: Festa 100% NORAI, en el carrer Álvaro Bazán. Organitzada i patrocinada per la penya El Norai.
00:00h: Embolada dels bous de la vesprada.
00:00h fins acabar: Discomòbil, en el carrer Torrenostra núm. 18, organitzada i patrocinada per la colla Els Infiltrats.
00:00h: Actuació del grup Los Makis, en el passeig Bonavista núm. 17, organitzada i patrocinada per la colla El Polp.
00:00h.: Actuació del DUO COCKTAIL amb JUANRA CASTILLO i MARIA MATA, en el carrer Tripulants de la Paca, organitzada i patrocinada per la penya La Marxa.
00:00h: Concert de DAVID OTERO en el carrer Treballadors de la Mar; a continuació, i fins acabar, actuació de l’Orquestra SUPERMÀGIC. Organitzat i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló. .

Diumenge 2 de juliol de 2023

12 h: Concurs de paelles en la plaça Verge del Carme. Patrocinat per la Regidoria de Consum. Consumició gratis per a totes les persones que hi participen. Organitzat i patrocinat per la Comissió de Festes.

16 a 19 h: Parc aquàtic infantil en el parc de La Panderola. Organitzat per la Comissió de Festes de Sant Pere i patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.

20 h: Entrega de premis en l’esplanada del Casal jove. Organitzada per la Comissió de Festes i patrocinada por FCCG

22:30h: Cercavila final de festes. Concentració de penyes i colles davant de l'hotel Turcosa, amb el recorregut següent: passeig Bonavista, carrer Canalejas i avinguda del Port, fins a arribar a l'esplanada del Casal Jove. A continuació, espectacle final “Visca Sant Pere” a l'esplanada del Casal Jove a càrrec de Splai Teatre i la Pirotècnia Peñarroja. Patrocinat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló.


LA COMISSIÓ ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR O ALTERAR QUALSEVOL ACTE D'AQUEST PROGRAMA AL LLARG DE LA SETMANA DE FESTES SI LES CIRCUMSTÀNCIES AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Noticias relacionadas

next