Hoy es 13 de julio

A partir de les 19.30 en Isósteles estudi

Verchili i Farlise tanquen este dissabte la segona temporada del cicle Envers de Borriana

14/06/2024 - 

CASTELLÓ. El doble cartell integrat per Farlise i Verchili tanca la temporada de programació en l'Isósteles Estudi de Borriana. Serà l'última cita de la segona temporada d'EnVers, un cicle autogestionat que vol acostar al públic propostes musicals i artístiques en general allunyades de les programacions més habituals. Dues actuacions que tindran lloc el dissabte 15 de juny a les 19.30 hores.

Verchili acudeix amb el seu projecte Distancias, una nova etapa en la llarga trajectòria del castellonenc, caracteritzada pel revestiment electrònic a les seues cançons ideades per l'així mateix bateria i coproductor Alfonso Pachés. Completa aquest trio musical la veu de María Iturralde, també acompanyant de Verchili en diverses etapes de la seua carrera.

Fins al moment ha publicat nou singles, inclosa una versió del tema Árido, corresponent a la seua etapa amb Club964. En ells, Miguel Verchili exposa el seu interior, tant referent a sentiments de la seua vida privada (Búscame) i, sobretot, en la seua visió de la societat actual, amb una perspectiva crítica (Recetas o la molt recent Tierra quemada). Durant l'actual any anirà llançant nous senzills dins d'aquest projecte Distancias.

Una altra part important d'aquest projecte és el coproductor Juanki Tomás (La Seta Azul, de Benicàssim). Precisament serà el protagonista de l'altra actuació en Isósteles Estudi amb la seua nova proposta, Farlise, música instrumental on està acompanyat per altres experimentats instrumentistes i que fuig de qualsevol etiquetatge.

Una proposta amb un aire retro embolicada en píndoles de curta duració que Juanki Tomás (Morcillo y Los Rítmicos, Los Romeos) ha anat desenvolupant durant diversos anys, sense pressions, i que en 2023 va veure la llum comptant amb la participació de Joan de Ribera (piano), Mar Caballer (clarinet), Vega Tomás (bateria), Mauricio Bedoya (contrabaix), Albert Martín-Lorente (trombó), Damián Rueda (trompeta) i José Muñoz (saxo).

Fins a la data ha publicat els singles Marmelade, amb el seu corresponent videoclip, i Hasta…. Encara que el verdader potencial de Farlise es va poder veure en la presentació en directe celebrada el 20 de maig de 2023 en l'Auditori de Castelló. La d'Isósteles Estudi serà la seua segona aparició en directe.

next