exposició sobre l'artista en culla

'Vers plusquamperfet', el món colorit i alquímic de Matías Krahn

15/10/2019 - 

CASTELLÓ. La Galeria Espai Nivi Collblanc ha organitzat per a Culla la mostra Vers plusquamperfet de Matías Krahn (Xile 1972), comissariada per Alejandro Mañas García (Castelló, 1985), Doctor en Belles Arts i Professor del Departament d'Escultura de la Universitat Politècnica de València. El total de l'obra serà inaugurat el pròxim dissabte 19 d'octubre i romandrà disponible al públic fins al 19 de gener. 

La mostra en la qual col·labora la UPV, està formada pels últims treballs pictòrics realitzats per Matías Krahn, artista internacional que ha exposat en nombrosos països, fires com ARCO, així com en l'exposició La llum negra al CCCB.

“L'exposició ens mostra el món de Matías Krahn ple de colorit i de poètica, que ens trasllada al seu món interior, un món alquímic que no deixa de buscar per trobar, que es converteix en un joc i exploració íntima. Camins, formes geomètriques, éssers humans, sol, lluna, cors, màscares... símbols que desxifrar, arquetips acumulats, rastres i constel·lacions de signes, uns més abstractes i altres evocadors de representacions figuratives. Vers plusquamperfet fent referència al passat perfecte, ens és retornat a la humanitat després de ser escoltat, observat - fruit de l'experiència-, que conjugat amb la seva llibertat i humilitat ens la torna amb la seva riquesa interior en forma d'amor per a la humanitat", explica Mañas García.Noticias relacionadas

entrevista con el fundador del itq de la upv

Avelino Corma: "La nueva frontera es el manejo de átomos, crearlos con la estructura que queramos"

Por  - 

El químico de Moncofa, investigador español más citado del mundo en su disciplina, repasa su trayectoria y asegura que en su trabajo cada día es una nueva aventura. Además, destaca la importancia de ser inasequibles al desaliento, admite que los jóvenes científicos están sometidos a una mayor presión que los de anteriores generaciones y apunta que un Nobel español en ciencias supondría un "empuje" para que la Administración les dedicara más recursos.

next